Optakt til Sønderjyske: Hvem skal tage over for Sana, hvem skal score mål og hvordan lukker vi af?

9
© Allan S Voss/Sportsphotos.dk ©

AGF har fået en chokstart på sæsonen, der har budt på nederlag på stribe og et sølle point. 

Der var høje forventninger forud for sæsonstarten, og med spændende tilgange til truppen var der tro på gode resultater. Med det smertefulde nederlag til Lyngby var der dog ingen tvivl om, at de vante AGF-tilstande var tilbage.

Nu venter endnu en mandagskamp og endnu en udebanekamp mod Sønderjyske, en kamp hvor AGF skal vise, at drømmen om Top 6 er realistisk. Selv er David Nielsen overbevist om, at det er marginalerne der mangler:

“Det er små ting, der mangler. Vi har spillet nogle kampe, hvor jeg med rette kan sige, at vi spiller rigtig godt og er gode på bolden. Vi producerer chancer – også nok til at vinde kampene,”

Hvilke 11 skal starte?

Der er et par særlige vigtige punkter i mandagens kamp. For det første skal Glen Riddersholm havde en lektion i god fodbold, Sønderjyskes farlige Rilwan Hassan skal lukkes ned, og så skal start 11’eren på plads.

Det blev til et farvel til Tobias Sana, og AGF er allerede på jagt efter en erstatning, hvor Jakob Poulsen er blevet nævnt flere gange. Vigtigst er dog at finde ud af, hvordan midtbane-konstellationen skal se ud.

Jakob Ankersen har været ude i kulden til fordel for vores nye farlige islænding, Bror Blume har ikke vist sig særlig stærk, mens Nicolai Poulsen ligner en rigtig god løsning som dørmand.

AGF skal have en sejr, andet er ikke tilstrækkeligt. Men hvordan løser vi det evindelige problem at score flere mål end modstanderen, hvordan skal David stille op?

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Di Stefano
Bruger

Munksgaard og Blume burde begge sidde ude, men mon ikke kun Blume erstattes af Duncan. Alternativt rykkes Jon ind på midten og Ankersen får come back på kanten. Mortensen burde også få en pause, men hvis man kender David og hans langmodighed, får han sikkert endnu en chance. Frygter at det samme gælder Juelsgaard, hvor det er helt oplagt at Backman skal tilbage omgående, da forsvaret i den grad mangler en styrmand.

martinbb
Bruger

Mener ikke Mortensen skal havde pause han har lidt under bundu, Jon, Munksgaard,Højer og Ankersen ikke har kunne lave nogle ordentlige indlæg, Mortensen er jo ikke angriberen der bare tager bolden og sætter 3-4 mænd og score

henoch
Bruger

Jeg tror også, det ville være godt at starte med Mortensen på bænken. Det er ikke det samme som at sige, at det (alene) er Mortensens skyld, at vi har været så skarpe foran mål. Ammitsbøl gjorde det rigtig godt, når han fik chancen i sidste sæson. Måske det også ville være godt for Mortensen at komme ind med f.eks. 20 min. igen, når modstanderne forhåbentlig er lidt trætte.

martinbb
Bruger

Mener vi skal starte med Mortensen da han er langt den bedste angriber vi har , det så vi i foråret med 9 mål men der kunne vi også de præcise indlæg og vi havde en stage der kom i feltet og var trusle og det mangler vi i den grad

nbngf
Bruger

Eskelinen
Munksgård. Tingager. Backman. Højer.
Poulsen.
Bundu. Amini. Thorsteinson. Anker.
Helenius.

martinbb
Bruger

Næsten enig bort fra helenius hvis det ikke skal være Mortensen så skal det være Ammitzbøll

dengamle
Bruger

Eskelinen
Munksgård. Tingager. Backman. Højer.
Poulsen.
Bundu. Amini. Thorsteinson. Anker.
Mortensen

martinbb
Bruger

Eskelinen. Munksgaard tingager Backman grabash. Bundu Poulsen amini Jon. Ammitzbøll Mortensen

zcml
Bruger

Går stærkt ud fra, at det er Gersbach du mener 😉