Optakt til morgendagens topbrag i Lyngby

7

Efter sidste uges forløsende sejr i topkampen mod SønderjyskE har AGF for alvor bragt sig selv i en favorabel position i den hårde kamp om oprykning til SAS-ligaen. De Hviie indtager for første gang i meget lang tid en af de to oprykningspladser, inden der for anden uge i træk er dømt topbrag. Denne gang er det rækkens suveræne førerhold Lyngby, der står for skud.

Med 10 point i 4 kampe må AGFs forår siges at være mere end godkendt. Forspringet til SønderjyskE blev som bekendt indhentet i søndags, via en 1-0-sejr i Haderslev. En sejr, der bestemt ikke kom på baggrund af flot og poleret fodboldspil, men derimod en god organisation, og en jernhård defensiv, der kun tillod modstanderne en enkelt oplagt scoringsmulighed i løbet af de 90 minutter. Ikke just noget man er vant til at se fra AGFs side, men dette var altså den rette opskrift til at knække sønderjyderne.

Samme opskrift kan meget vel komme til at gøre sig gældende i morgendagens brag på Lyngby Stadion. I stedet for at angribe med hovedet under armen, må man rose Ove Pedersen for virkelig at have fået styr på sine kæder i løbet af vinterpausen. Og en solid organisation er der således brug for, da Lyngby, udover at være 1. divisions førerhold, også er rækkens mest scorende mandskab. Derfor kan man formentlig forvente en tæt affære, meget lig med den vi var vidner til i sidste weekend.

I forhold til kampen mod SønderjyskE kan Ove Pedersen igen råde over Peter Graulund, der er tilbage i truppen efter at have afsonet karantæne i sidste weekend. Derudover har der været stor tvivl om den islandske forsvarsklippe, Kari Arnasson, der i ugens løb har døjet med knæproblemer, men han er med i den 17-mand store trup, der allerede i eftermiddag drager til Sjælland, for at få den mest optimale optakt til kampen.

I truppen har Ove Pedersen også valgt at eksperimentere lidt, da de unge angribere Razak Salifu og Dennis Høegh begge har fået en plads i spillerbussen, og således kan få debut i morgen eftermiddag. Dog er det tvivlsomt at de to kommer med i den endelige trup, men de får muligheden for at snuse lidt til A-holdet, og vi kommer helt sikkert til at se mere til de to i fremtiden.

Lyngby har virket uhyggeligt stærke i denne sæson. Blot to gange er de blåblusede blevet besejret, og den traditionsrige klub har da også sat sig solidt på 1. pladsen, og styrer mod et comeback til SAS-ligaen. Holdet har fundet den rette kombination af unge, talentfulde spillere, samt et par rutinerede kræfter, som altså ser ud til at føre Lyngby tilbage i landets bedste række.

Dog har man i den seneste tid kunne opleve svaghedstegn hos de ellers så suveræne københavnere. For et par uger siden fik man først i sidste minut hevet en sejr hjem mod Thisted, og i sidste runde måtte man nøjes med 2-2 mod Næstved, på trods af at modstanderne spillede med en mand i undertal i stort set hele kampen. Derudover kan Lyngby se frem til at skulle spille mod ærkerivalerne fra FC København i midtugen; en kamp, som vel sagtens ligger i baghovedet på Lyngby-spillerne i morgendagens kamp.

De færreste århusianere har vel glemt 4-1-sejren på NRGi Park over Lyngby i efteråret, og det giver troen på, at der er mulighed for at hente point med hjem til Århus. Lyngby har et solidt forspring på 7 point, og vil i givet fald være godt tilfreds med et uafgjort resultat i morgen. AGF kan også godt stille sig tilfredse med et enkelt point, men en sejr ville holde forfølgerne på behagelig afstand lidt endnu.

Derfor håber vi på morethanaclub.dk, at alle de AGF-fans, der har tid og mulighed for det, tager turen til Sjælland i morgen, og giver spillerne den samme imponerende opbakning, som uden tvivl havde en finger med i spillet i udesejren over SønderjyskE. Dette vil give hele holdet et rygstød frem mod denne uhyre spændende topkamp, som forhåbentligt kan give endnu 3 point i den lange og hårde vej mod oprykning.

morethanaclub.dk ønsker alle en god kamp!

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
King Kenny
15 år siden

Som den artikel er skrevet skulle den vist først lægges på i morgen[cheers]. Men fred med det. VI GÃ.R AMOK PÃ. SÃ~NDAG!!!!!![jump][yeah][yeah][jump]

jj
jj
15 år siden

F.ck det var irriterende. Når man bor på den anden side af jorden, kan man altså godt blive ldit forvirret over tiden. Så nytter det ikke noget at skrive at det er den 21. april kl 9.00, når det slet ikke er det endnu. Og jeg der pludselig troede at vi rent faktisk skulle spille i morgen.

Zuve
15 år siden

Nice med en lille update.
Begynder i lave det igen, hvor i samler odds fra alle de store steder, så vi kan se hvor GF sejr giver bedst?

Spinner
15 år siden

"Råd" til at tage de to unge spillere med, er vel en smagssag.

Jeg så da hellere at Ove ikke eksperimentere i kampe mod tophold, men derimod gør det i kampe mod bunden..

Maximillian
15 år siden

Tjek lige oddsene for kampen:
Lyngby – AGF
1. Division (22/04)
Expekt 2,35 3,40 2,75
NordicBet 2,15 3,30 3,00
Sportingbet 2,15 3,40 3,00
Betsafe 2,35 3,40 2,80
bwin 2,20 3,45 2,80
Unibet 2,35 3,30 2,85
bet365 2,20 3,50 2,80

Nice!

jj
jj
15 år siden

@TTB skidt 🙂

sheva
15 år siden

Syns det er bedre at Ove P. eksperimentere i topkampene.. For det har altid været agfs problem at spille kampe mod "dårligere" hold. Det så vi både i Superligaen men også her i viasat sports divisionen.. Så derfor skal der ikke eksperimenteres i bundkampene hvor de vitale point skal hentes