Optakt: Randers FC – AGF

13

Efter et par ugers kamppause ruller bolden atter i SAS-ligaen i denne weekend, og i dag kan vi se frem til et spændende og vaskeægte lokalopgør mellem AGF og Randers. Essex Park danner rammen om “Slaget om Østjylland”, der vil afgøre, hvor håneretten skal placeres indtil de to hold atter tørner sammen igen.

Men det er nu langt mere end bare håneretten, der står på spil i eftermiddagens udekamp. AGF har qua en alt for ineffektiv offensiv fået en skidt start i comeback-sæsonen i landets bedste række, og skal århusianerne ikke isoleres i bunden allerede nu, så kræver det altså, at der kommer point på kontoen. Og det kommer der kun, hvis niveauet hæves mange, mange gange i forhold til holdets seneste kamp i Viborg, hvor en komplet elendig indsats gav et nederlag på 0-2.

Siden denne famøse kamp er der gået 14 dage, hvor spillerne har kunnet reflektere lidt over den nuværende situation, og samtidig arbejde koncentreret og hårdt på træningsbanen. Og så gør det jo heller ikke noget, at der i tidens løb er kommet et par angribere til truppen, når nu der hidtil blot er blevet scoret 4 mål i 8 kampe.

Forventningerne er tårnhøje til især Dioh Williams, der med stor sikkerhed starter inde ved siden af Peter Graulund i dagens kamp. Forhåbentligt kan det hidtil dyreste indkøb i AGFs historie sætte lidt kolorit på De Hviies ufarlige angreb, og frem for alt få scoret nogle mål. Det samme skal det andet nyindkøb, Garra Dembele, også være yderst velkommen til. Franskmanden deltog i går i 2. holdets kamp, men er kommet med på yderste mandat i truppen til dagens lokalopgør.

Randers FC startede som lyn og torden i indeværende sæson, og kunne således ligge sig i spidsen af ligaen med maksimumpoint efter de første 4 kampe. Siden hen er det dog gået lidt tilbage for de ambitiøse randrusianere, der blot har fået skrabet 2 point sammen i de seneste 4 kampe, og dermed også er dumpet lidt længere ned i tabellen.

Derfor er det ikke ligefrem et Randers-hold, der strutter af selvtillid, som i dag er vært på Essex Park, men bestemt et hold, der skal tages seriøst. Colin Todd har fået samlet et slagkraftigt mandskab, der er i gang med for alvor at etablere sig i SAS-ligaen. Desuden vil den evige diskussion om storebror/lillebror-status helt sikkert betyde, at det er et topmotiveret hjemmehold, der løber på banen i dag “” præcis som AGF-spillerne også meget gerne skulle været 100 % klar fra start.

Med et noget nær udsolgt Essex Park er rammerne i hvert fald i orden for, at vi forhåbentlig kan få os et brag af et lokalopgør i eftermiddag. Det er kampe som disse vi sukkede efter hele sidste sæson i 1. division og det er kampe som disse, der lige er en tand sjovere at vinde.

Så derfor kan vi slutteligt opfordrer alle til at tage den korte tur til vores naboer mod nord, og gøre deres til, at 3 tiltrængte point forhåbentligt kan tilføjes til den noget sløje konto efter dagens kamp.

KOM SÅ DE HVIIIIE!!

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Morten
14 år siden

Kom nu med en ny spiller med tur i den og en masse kasser i de føste 3-4 kampe før de lærer ham at kende, så vi kan få løftet holdet offensivt. Håvard "one man army" Flo debut please 😀

Meloveyou
14 år siden

Simon S, flot og velskrevet artikel, glæder mig sygt til om 6 timer[jump][cheers]

Arten-Sololijap
14 år siden

Har du en ambition om at blive AGF-træner?

– Nej, det har jeg sgu ikke

johnhelt
14 år siden

haha, tjek lige disse tøser… gad vide om der findes en tilsvarende beskrivelse af spillerne fra Randers. [lol]

http://www.randerscheerleaders.dk/site/6467.htm

Debonair
14 år siden

De beskrivelser bekræfter da en del af fordommene om blondiner og cheerleaders generelt.

Lester Burnham
14 år siden

Tøffe er ikke længere AGF'er, han har svigtet klubben alt alt for mange gange. Og godt det samme en voldelig mand hører til i voldens by.

Aarhus8000
14 år siden

[censored]Flot kommentar Lester

Rune-
14 år siden

JAJAJAJA !!

DIOH :D:D:D

Jenz
14 år siden

UH! Han er go' mand!

Rune-
14 år siden

Helt sikkert,nu må vi håbe det holder (alså resultatet, har dårlige fornemmelser…)

Men han er altså lidt afrikansk, lidt for meget hæl og tå ind i mellem. Har sgu kostet et par mulig chancer! Men god jo!

Jenz
14 år siden

Pyyyyha. Det var en lang halvej. Dejligt med en sejr!

Rune-
14 år siden

Ja for helvede. Sådan!

Men Graulund mangler sgu lidt skarphed/selvtillid whatever! Det skal dog nok komme, mangler bare en kasse.