Optakt: Næstved – AGF

7

Sæsonafslutningen i Viasat Sport Divisionen nærmer sig efterhånden med meget hastige skridt, og den afgørende fase i oprykningsstriden spidser efterhånden til. Efter 14 dages kamppause er AGFerne atter klar til kæmpe for en billet til landets bedste række, og efter Herfølges hjælpende hånd i form af en sejr over Fredericia, kan De Hviie tage et afgørende skridt mod SAS-ligaen med en sejr i dagens kamp mod Næstved.

Mens Herfølges sejr i sidste weekend vakte stor jubel blandt AGFs fans, har spillere og trænere forsøgt at nedtone begejstringen i den forgangne uge. Det er fortsat op til holdet selv, om man skal rykke op eller ej, og selvom man selvfølgelig tager imod alt den hjælp man kan få, så betyder det ikke meget, hvis man samtidig går hen og taber i eftermiddag i Næstved.

Med et par uger uden kampe har AGFerne kunne få de sidste detaljer på plads og få lagt fuld fokus på de næste ugers hektiske slutprogram i den række, som meget gerne skulle være fortid for århusianerne efter sommerpausen.

I kamppausen er det også lykkes at få Jimmy Høyer helt klar igen efter en fibersprængning, og han erstatter dermed Rasmus Katholm i den 15-mand store trup, der i dag drager mod Sjælland. Eneste spiller, der, sammen med de langtidsskadede, ikke er til rådighed, er Peter Foldgast, der fortsat døjer med en lægskade, der kan holde ham ude af slutspurten i 1. division.

AGF skal meget gerne hente 3 point i dagens kamp for at bringe sig selv i en gunstig position inden den udsatte kamp mod Ølstykke i midtugen, men det bliver bestemt ikke let på Næstved Stadion i dag. Både fordi De Hviie generelt har haft problemer med at hente de fornødne point på udebane, og derudover fordi de står over for et hold, der i den grad har overrasket mange i denne sæson.

Næstved rykkede op fra 2. division sidste sommer, og lagde fra land i 1. division med bl.a. at slå AGF 3-2 på NRGi Park, og har siden hen hægtet sig fast i topholdene. Dog er de grønblusede efterhånden begyndt at vise tegn på gummiben, hvilket har kostet i tabellen. Således skal de hente en sejr over AGF i dag, hvis de skal holde liv i et spinkelt håb om oprykning. Men med 7 point op til 2. pladsen må dagens modstander formentlig sande, at en ellers opløftende sæson nok ikke rækker til oprykning.

Dette kan forhåbentligt blive en fordel for AGF, der ganske enkelt skal have point med hjem, hvis modstandere som Thisted, Ølstykke og Brabrand efter sommeren skal udskiftes med FC København, Brøndby og AaB. Og efter et par uger uden kamp har spillerne både fået tanket den fornødne energi, og formentligt er de også sultne efter igen at spille fodboldkampe.

Derfor er der lagt i kakkelovnen til en nervepirrende dyst i eftermiddag. Kampen starter klokken 15.00, og er man forhindret i at overvære kampen fra lægterne på Næstved Stadion, sendes opgøret på TV2-sport.

Således er der blot tilbage at ønske alle en rigtig god kamp, og lad os så alle bede til, at der i eftermiddag bliver taget et stor skridt på vejen tilbage til landets fineste fodboldselskab.

KOM SÅ DE HVIIIIE!!

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
TheTrueBlue
15 år siden

Næstved har Henrik Madsen i karantæne i dag. Det var ham vi havde på leje under Ã.keby…. Han har faktisk været god for dem, så absolut positivt før kampen.

Ellers er dagens sponsor: FASAN

TheTrueBlue
15 år siden

KOM SÃ. DE HVIIIIE!! :k

fladmose
15 år siden

Tror på en 3-2 sejr til De Hvii'e! :K:K
Fedt med deres karentæne og at vi har JH klar igen!

SKÃ.L og [b]KOM SÃ. DE HVII'E![/b][cheers]

warnerbe
15 år siden

nej nej nej…. hvorfor kan en høyer uden kamptræning og offensive kvaliteter fortrænge en frisk rasmus katholm fra holdet…..

Lad ham blive på bænken, og så snupper vi en 2-1 sejr B)

Budtz4ever
15 år siden

[b]KOM SÃ. DE HVIIEE!!![/b]:k:k:k:k:k

FanSiden1960
15 år siden

Hvor mange GF fans der mon kommer idag? Hvis opbakningen er som i Køge ville det være super:k:k:k

smd
smd
15 år siden

Mon ikke GS´s bedre fysiske form kommer til sin ret en dag hvor termometeret klokker de 30 grader?