Optakt: Kolding – AGF

13

Med onsdagens sejr over Ølstykke kunne selv Ove Pedersen, der med sit rolige midtjyske sind ellers aldrig vil kalde noget sikkert, med mindre den sidste matematiske chance for det modsatte er fjernet, konstaterer, at nu måtte oprykningen være sikker. Med et 6-points forspring med 2 kampe igen kan det da heller ikke se meget mere rosenrødt ud for AGF, men skal avancementet til SAS-ligaen definitivt sikres, kræves der point i Kolding i dag.

Med Peter Graulunds hattrick i onsdags blev det som sagt næsten fastlagt, hvor De Hviie skal spille efter sommerpausen. Rent resultatmæssigt har foråret været intet mindre end fornemt, hvor det blot er blevet til et enkelt nederlag i Lyngby, mens det spillemæssige i perioder har været knap så prangende. Men med en så imponerende stabilitet, som holdet har vist, så kan man næppe kalde det ufortjent, eller de andre topholds skyld, at vejen er banet for SAS-ligafodbold i Århus.

Men det sidste lille bitte skridt skal altså tages i dag, hvis ikke spændingen skal udskydes til sidste spillerunde. Og mon ikke spillerne nødigt vil have dette scenarium, da Ove Pedersen har lovet flere af stamspillerne fri i den kommende uge, hvis de formår at sikre oprykningen på Kolding Stadion i dag. Og dette helt sikkert være lidt af en gulerod for spillerne, der efter HIK-kampen blot har en uges ferie, inden opstartsfasen til SAS-ligaen begynder.

Så både for spillernes skyld, men så sandelig også for de 1800 tilrejsende fans skyld, må man håbe, at oprykningen sikres i dag, da dette naturligvis vil være lig med fest i Kolding.

Ove Pedersen er dog nødsaget til at foretage en ændring i det forsvar, der har dannet fundamentet for det flotte forår. Anders Kure, der har grebet chancen i midterforsvaret med stor succes, er i karantæne, og derfor bliver Ove Pedersen formentligt nødt til at rykke enten Jens Gjesing eller Kari Arnasson ned ved siden af Ole Budtz. En anden fræk mulighed kunne være at lade Frederik Krabbe få chancen i midterforsvaret; en plads han har spillet i alle sine ungdomsår og desuden på U19-landsholdet med stor succes.

Tager man et hurtigt kig på dagens modstander, så er det bestemt ikke noget dårligt hold, der tager imod AGF i dag på Kolding Stadion. Forårets tredje bedste hold har taget turen fra midten af 1. division og op i topstriden i løbet af de seneste par måneder. Et skidt efterår har dog betydet, at Kolding aldrig er noget helt op og blande sig i oprykningskampen.

Kolding er et dygtigt hold offensivt, hvor Akeem Agbetu har været forårets helt store oplevelse med masser af mål til følge. Han er dog ude med karantæne i dagens opgør, men i stedet bliver der gensyn med den tidligere AGFer, Jesper Jørgensen. Offensive hold plejer dog at stå godt til AGF, og man behøver vel næppe nævne sæsonpremieren mod Kolding “” dengang hvor livet i 1. division så ud til at skulle blive en dans på roser”¦

Sådan gik det som bekendt ikke helt, men i dag står AGF altså med alle muligheder for at spille sig tilbage i landets bedste fodboldrække. Alt hvad der kræves er blot, at Fredericia sætter point til imod Næstved, eller bare et lille bitte point til De Hviie i Kolding. Og med udsigten til en ekstra uges ferie, samt en massiv opbakning fra de trofaste fans, bør motivationen være i top forud for dagens kamp.

Med håbet om en stor oprykningsfest senere i dag, vil jeg således ønske alle “” både dem på lægterne og bag TV-skærmene “” en rigtig god kamp. KOM SÅ DE HVIIIIIIE!!!

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Allanhyl
15 år siden

Du skriver: Med et 6-points forspring med 2 kampe igen kan det da heller ikke se meget mere rosenrødt ud for AGF, men skal avancementet til SAS-ligaen definitivt sikres, kræves der en sejr i Kolding i dag.

Det kræver altså ikke en sejr, men blot uafgjort. Ja og faktisk kan vi også bare tabe, hvis ikke Fredericia vinder.

Noosa
15 år siden

En lille detalje men, Akeem Agbetu er ikke med p.g.a. karantæne.

Allanhyl
15 år siden

hehe – kan se du selv får skrevet det korrekt nederst [yeah]

Bom
Bom
15 år siden

KOM SÃ. DE HVIIII'!!!!!!!!
Oprykningsfest i Kolding – kan en søndag næsten blive meget bedre? Nej vel…[jump][jump][cheers][cheers]
Juhuuu for et fantastisk forår. Godt gået drenge – og alle os fans:k:k
SUPPE TIL DE HVIII[lol][lol]

Michael
15 år siden

Vi mangler kun 1 point, Det får vi også med en sejr, så vi kan lige så godt vise at vi har et særkere hold end kolding og tage den serj på deres bane. Så kan vi se frem til champagne-fodbold i den sidste kamp i 1.div. mod HIK på stadion på næste søndag. GIV DEN GAS I KOLDING DRENGE!!![jump][jump][jump][jump][jump]

Budtz4ever
15 år siden

[b]KOM SÃ. DE HVIIEE!!!:k:k:k:k[/b]

Moller
15 år siden

God optakt[cheers]

Vi skal ikke udskyde oprykningen til næste uge – kan ikke klare en så spændende sidste runde.

Jeg frygter, at spillerne tager oprykningen for givet, men med udsigten til forlænget ferie har de en ekstra motivationsfaktor.
For ikke at nævne muligheden for en stor fest og en kæmpe brandertB)[cheers]

Rammu_870
15 år siden

hva kanal er det nu den kommer på ?

kom så de hviie !!!!!!!!!

JaXeGF
15 år siden

TV2 Sport!

Jarx Furmore
15 år siden

De skal da bare vinde de næste kampe, så gejsten er i top, når Suppen starter !

Rammu_870
15 år siden

nååh okay tak hehe

JP
JP
15 år siden

Så er den der!!!!!!!!!!!!!!!!!!