Optakt: Brøndby – AGF

12

Oprykningsjublen har for længst lagt sig i Århus og på Fredensvang, og man har efterhånden vænnet sig til hverdagen i SAS-ligaen. Og selv om der næppe var nogle, der havde troet, at AGF ville stryge til tops i landets bedste række, så havde de fleste nok forventet lidt mere end det ene point, der står ud for AGFs navn i tabellen efter de første 5 kampe er spillet.

Selve spillet har ellers været rigtig fornuftigt i store perioder, men skarpheden i begge felter har i den grad manglet, og så kan man altså ikke forvente at få point mod de store klubber. Derfor skal der også vises mærkbar fremgang hos både forsvar og angreb, hvis man skal gøre sig nogle som helst forhåbninger om at få point med hjem fra Brøndby Stadion, som De Hviie som bekendt indtager i morgendagens kamp.

De manglende mål har været det helt store samtaleemne i ugens løb, efter Peter Graulund og co. misbrugte den ene chance efter den anden på det skammeligste i sidste weekends kamp mod AaB. Så forhåbentligt har spillerne gennemgået en ordentlig omgang skudtræning i den forgangne uges træningspas.

En mand, der måske kan få hul på bylden for AGFerne, er den unge Morten Beck Andersen, der er mulig debutant i morgendagens kamp. For et par år siden var der ikke mange der regnede med, at denne unge knægt ville blive til det store, men Beck har imponeret og scoret mål på samlebånd for 2. holdet over en længere periode, og er derfor, noget overraskende, at finde i den 18-mand store trup, der er udtaget til kampen mod Brøndby.

Overfor AGFerne står der i morgen en Brøndby-hold i dyb krise. Holdet kan ikke vinde ude, og har efterhånden bevist, at de er milevidt fra tidligere tiders storhed. Dette bedst illustreret af 0-5-afklapsningen mod FC Midtjylland i starten af sæsonen. Spillerne virker blottet for selvtillid og spilleglæde, og tilmed har der floreret vedvarende rygter om intern splid i klubben.

Men selvom det har været “No Wins Away” for klubben på Vestegnen over en længere periode nu “” rent faktisk siden AGF og Brøndby sidst tørnede sammen i maj 2006 “” så skal man altså ikke kimse af et Brøndby-hold på hjemmebane. Her er de vanen tro båret frem af et talstærkt publikum, og ligner slet ikke det hold, der hver anden weekend spiller på udebane. Derfor er det også en uhyggelig svær opgave, der venter AGF i morgen, på trods af den kritiske situation på Vestegnen.

Når alt kommer til alt, så kan der ikke herske nogen som helst tvivl om, at Brøndby er storfavoritter til morgendagens opgør. Selvom holdet har haft en meget svingende start på efteråret, så er de næsten altid skræmmende stærke på hjemmebane, og det kræver 100 % fight og 100 % effektivitet, hvis udeholdet skal gøre sig forhåbninger om at stjæle point fra det tidligere tophold.

Men selvom effektiviteten bestemt ikke har været AGFs varemærke i de første 5 kampe, så bør århusianerne alligevel kunne true Brøndby. En god start fra De Hviie kan knække BIFernes spinkle selvtillid, og kan Peter Graulund igen finde vejen til netmaskerne, og give lidt tilbage på de mange brændte chancer i Aalborg, så er opgaven bestemt ikke umulig.

Hermed er der blot tilbage at ønske alle en rigtig god kamp “” KOM SÅ DE HVIIIE!!

Få notifikation
Notifikation ved
12 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Gubbi_870
15 år siden

Graulund skylder så mange så det blir et hattrick imorgen:D Måske jeg drømmer men håber fanme

The Real Deal
15 år siden

ALLE Mand til Brøndby!

Keep Playing GF
15 år siden


Man må sige du drømmer
Men hvem siger drømme ik går i opfyldelse??[jump][jump][cheers][cheers]:k:k

KOOOMM SSSÃ.Ã.Ã. DDEE HHVVII

Gubbi_870
15 år siden

@Keep Playin GF

Tja man er vel optimist 😀

traad laast
15 år siden

gubbi, dobbel hattrick

Gubbi_870
15 år siden

Ville fame ik være rænge :D[cheers]

Alsgaard
15 år siden

Kanon optakt, Simon! :k Jeg håber og tror på, at Morten B. Andersen får chancen i morgen, bare i 20-25 minutter, så han lige får snuset til atmosfæren. Det vil være et gevaldigt rygstød for den unge knejt 🙂

-eLGen-
15 år siden

Beklager, men tror sq ikke at gf tager de 3 point imorgen…

Keep Playing GF
15 år siden

kom nu gutter

Bruusman
15 år siden

Kom sÃ. DE HVIIIIEE

stjernen
15 år siden

Tror nettop AGF har en stor chance imod Brøndby. Brøndby har ikke vist nogen form for klasse og jeg tror at de undervuderer AGF og ser os som 3 lette point. Men som alle ved mangler AGF's spil ikke særligt meget andet end at udnytte de mange chancer der er foran målet. DE HVIIEE SEJRER IDAG !!

Bom
Bom
15 år siden

En sejr i dag ville være den helt perfekte fødselsdagsgave for mig, en super optakt til en perfekt aften.[cheers][lol]

Go drenge, go go[yeah][yeah]

KOM SÃ. DE HVIII'[jump][jump]