Optakt: AGF – Ølstykke

13

Så er det i aften det gælder, mine damer og herrer! Det, der hidtil må betegnes som årets kamp for AGF, udspiller sig i aften kl. 19.00 på NRGi Park, hvor Byens Hold med en sejr over gæsterne fra Ølstykke næsten kan sikrer sig en billet til SAS-ligaen i næste sæson. Med en sejr vil AGF givetvis være 6 point foran Fredericia med to runder tilbage, og De Hviie vil dermed stå med noget nær begge ben i landets bedste fodboldrække.

Den gunstige position, som holdet har spillet sig til inden aftenens kamp, er kommet i kraft af den flotte og vitale udesejr over Næstved i søndags. Med en 2-1-sejr på Sjælland, og en hjælpende hold fra SønderjyskE, der stjal alle tre point fra Fredericia, ligger den nu lige til højrebenet for AGFerne, der ganske enkelt ikke må glippe oprykningen.

Men før man begynder at glæde sig for tidligt og begår den velkendte hybris, så skal aftenens opgør mod Ølstykke veloverstås. Og her må Ove Pedersen se bort fra sin rutinerede angriber, Peter Sand, der har pådraget sig karantæne efter sit gule kort imod Næstved. Derfor er Rasmus Katholm blevet indkaldt til truppen. Derudover er der ingen ændringer i forhold til Næstved-kampen.

Selvom de fleste århusianere allerede har henledt snakken på forstærkninger og andet frem mod næste sæson, der efter alt at dømme kommer til at foregå i SAS-ligaen, så skal Ølstykke først lige besejres. Og dette kan gå hen og blive sværere end som så. På trods af at aftenens modstander frister en tilværelse i den nederste halvdel af tabellen, så er det bestemt ikke et hold der skal undervurderes. De har førhen drillet flere af de andre tophold, bl.a. så sent som i søndags, hvor Kolding blev besejret 3-1.

Også AGF havde sit hyr med Ølstykke tilbage i sensommeren, hvor man dog endte med at hente en 2-1-sejr på Sjælland. Og noget lignende kan og skal AGF meget gerne præstere, hvis oprykningen skal sikkert i hus. Det er dette, som spillerne har set frem mod i hele den lange og til tider sure sæson i 1.division, så mon ikke det er en flok toptændte AGFere, der løber på banen klokken 19 i aften.

I hvert fald ser det ikke ud til, at der kommer til at mangle opbakning til De Hviie. Århusianerne forventes at valfarte til stadion, for at se de lokale helte tage de sidste skridt på vejen tilbage til SAS-ligaen. Omkring 14-15.000 tilskuere forventes at være på lægterne i aften, og herfra kan vi kun opfordrer alle til at tage turen til NRGi Park, og støtte holdet det sidste stykke frem mod oprykningen.

Hermed er der blot tilbage at ønske alle en rigtig god kamp, og lad os så “” næsten “” få sikret os den oprykning! KOM SÅ DE HVIIIIE!!

Få notifikation
Notifikation ved
13 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
jesperkk
15 år siden

lad mig gætte vi vinder 3-1
[lol]

Spinner
15 år siden

Skulle lige til at skrive det samme….hvor meget mere LIVE vil du have den, Mathias:-) Skal jeg komme og oversætte hvad kommentatoren siger:-)

FanSiden1960
15 år siden

Målscoren i forårets hidtige 12 kampe er 22-12 – det ligner en 2-1'er[cheers]

Keep Playing GF
15 år siden

Bare der sejer
KOM SSÃ.Ã.Ã.Ã.Ã.Ã. DEE HVIDDDEEE[jump][jump][jump][jump][jump][jump]

AGFan2006
15 år siden

GRAULUNG LAVER HATTRICK [yeah][jump][cheers]

Mathias Christensen
15 år siden

får vi ikke noget live opdatering herinde på siden til os, der ikke kan komme på stadion? [think]

Realdeal
15 år siden

Ja taj, sejr i aften! :DB)

Rammu_870
15 år siden

jeg er mega meget ligeglad med hvordan kampen er bare vi vinder hehe[lol]

Heeman
15 år siden

Christensen

Ellers bliver kampen vist på TV2 Sport 😉

Bom
Bom
15 år siden

Spillerne er tændte og lukker ikke mere end 1 mål ind, hvis i det hele taget nogle…vi vinder med 3 mål…:k:k

Go drenge, go go go[jump][jump]

KOM SÃ. DE HVIII''

CasperT
15 år siden

3-0. Den er sikker :k

fladmose
15 år siden

Vi vinder 3-2 :K:K

[b]KOM SÃ. DE HVII'E![/b]

darius16691
15 år siden

x [URL=http://spidermanhentai.bicdsdrjrn.info/lindseylohanboobs.html]Lindsey Lohan Boobs[/URL] x [B][URL=http://spidermanhentai.bicdsdrjrn.info/pennsylvaniastatepolice/howdogirlsmasturbate.html]How Do Girls Masturbate[/URL][/B] x [URL=http://milfvip.cxtgiejskn.info/marciacrossnude.php3]Marcia Cross Nude[/URL] x [URL=http://freeorgasmsounds.cxtgiejskn.info/beyoncenaked/]Combat Boots[/URL] x [I][URL=http://largepenispictures.cxtgiejskn.info/teenlovequizzes/lovemakingpositions.php3]Lovemaking Positions[/URL][/I] x [URL=http://wifebreastfeedinghusband.cxtgiejskn.info/adultvideos/rugratsnude.php3]Rugrats Nude[/URL] x [B][URL=http://fuckingasians.cxtgiejskn.info/nudebars/superherohentai.php3]Superhero Hentai[/URL][/B] x [URL=http://medalofhonor.ezljwkluh.info/yearoldteenpics/ukrainianteens.html]Ukrainian Teens[/URL] x [URL=http://bigsaggyboobs.fbjlkacy.info/masterbatinginpublic/]Plump Breasts[/URL] x [B][URL=http://bestboobies.fbjlkacy.info/girlshotassesandthongs/gaypornactors.htm]Gay Porn Actors[/URL][/B] x [URL=http://bestboobies.fbjlkacy.info/girlshotassesandthongs/]Short Skirt Stockings Galleries[/URL] x [URL=http://lickingcum.fbjlkacy.info/teenfashioncatalogs/bikiniwrestlers.htm]Bikini Wrestlers[/URL] x [URL=http://naughtygirls.fbjlkacy.info/guysmakingout/]Puerto Rican Porn[/URL] x [URL=http://nudejustintimberlake.gpydadtvt.info/nakedfatwomen.htm]Naked Fat Women[/URL] x [URL=http://playboypicturesofsexyfashionmodels.gpydadtvt.info/oralsexstories/kimpossiblehentai.htm]Kim Possible Hentai[/URL] x [URL=http://nudejustintimberlake.gpydadtvt.info/roughsexvideos/cumeatinggirls.htm]Cum Eating Girls[/URL] x [URL=http://herfirstasstomouth.lbwautlcj.info/tucsonsexpersonals/freewetpussy.htm]Free Wet Pussy[/URL] x [URL=http://thickdicks.lbwautlcj.info/sexfordummies/]Beautiful Teen Galleries[/URL] x [B][URL=http://eyecandygirls.lqgdgxvog.info/materialgirl.html]Material Girl[/URL][/B] x [URL=http://womenwhoanalfistmen.lqgdgxvog.info/hotsurferguys/]Painful Pussy[/URL] x [URL=http://pussyslut.lqgdgxvog.info/kellybrooknude/slutcum.html]Slut Cum[/URL] x [URL=http://nakedfree.lsmxmyjvq.info/bigtitlatinas/africanlesbians.php]African Lesbians[/URL] x [B][URL=http://yearoldmodels.lsmxmyjvq.info/collegegrouporgy/]Hayden Christensen Naked[/URL][/B] x [URL=http://freebigtitporn.lsmxmyjvq.info/mariahcareylesbiansexvideo/sexualthreesums.php]Sexual Three Sums[/URL] x [URL=http://lesbianmangacomics.mqaxjyogl.info/hottubbabes.htm]Hot Tub Babes[/URL] x [URL=http://culos.mqaxjyogl.info/dirtyjokes/welivetogethersex.htm]We Live Together Sex[/URL] x [URL=http://hotolderwomennaked.mqaxjyogl.info/dragonballsex/eatingmom.htm]Eating Mom[/URL] x… Læs mere »