Optakt: AGF – Lyngby

10

Var sejren over Brøndby blot en enlig svale i en svingende start på sæsonen, eller vil de 3 point give AGFerne den fornødne selvtillid til at få skrabet flere point sammen, og langsomt kravle op i tabellen? Svaret på dette spørgsmål får vi i aften, når Lyngby gæster NRGi Park.

Glæden har naturligvis været stor på Fredensvang i denne uge efter Mike Tullberg på smukkeste vis saksesparkede sejren i hus på Brøndby Stadion. Spillemæssigt har sæsonstarten været ganske fornuftig, men på pointfronten har det haltet en del, og det var tydeligvis en flok lettede spillere, der sidste lørdag vendte hjem til Århus med 3 point i bagagen.

Nu skal der så rides videre på bølgen når oprykningskammeraterne fra Lyngby venter i aftenens kamp. For selvom sejren over Brøndby var imponerende, så kan man stadig ikke komme udenom, at starten på sæsonen ikke har været synderligt vellykket, og at der skal flere point på kontoen. Og en hjemmekamp mod Lyngby skal meget gerne give en sejr, hvis AGF fortsat vil lege med i SAS-ligaen.

Den forgangne uge har Mike Tullbergs snarlige skifte til Reggina prydet de fleste avisoverskrifter. Efter alt at dømme spiller den unge angriber sin afskedskamp i aften, inden han fortsætter karrieren i det italienske. Tullbergs makker i front, Peter Graulund, måtte udgå kort før tid i Brøndby-kampen, men anføreren er heldigvis kommet sig i ugens løb, og er fit for fight i aften. I angrebet kan der også blive debut til unge Dennis Høegh, der for første gang er udtaget til førsteholdstruppen efter flere imponerende indsatser for både U18 og reserveholdet.

Lyngby står som bekendt overfor AGF i aften, og sjællænderne har, ligesom AGF, heller ikke fået den ønskede start på tilværelsen i landets bedste række. Således ligger de blåblusede blot et enkelt point over De Hviie i den samlede stilling, og det fornemme offensive spil, der blev vist i 1. division, har Lyngby haft umådelig svært ved at overføre til SAS-ligaen.

Lyngby har ikke vundet i det seneste 3 kampe, og på papiret er det en modstander, som AGF gerne skal slå. Dog skal man ikke glemme de to holds seneste indbyrdes opgør i foråret, hvor aftenens modstander kørte rundt med AGFernes defensiv, hvilket gav en 4-2-sejr til Lyngby. Meget er dog sket siden da, og kan århusianerne finde de samme takter frem foran et trofast hjemmepublikum, så bør en sejr være indenfor rækkevidde.

Dermed er der blot tilbage at ønske alle en rigtig god kamp, og lad os så få sæsonens første hjemmesejr!

Få notifikation
Notifikation ved
10 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
fladmose
15 år siden

Ses i aften drenge :K:K
Lad os bære De Hvii'e frem til sejren over vikingerne[cheers][cheers]

2006
15 år siden

Ja, en sejr over lyngby iaften er ultra vigtig. En sejr er altid vigtig, men ingen point iaften… Så er sejren for en uge siden vel egentlig ligegyldig.

Cander30
15 år siden

Ingen grund til at frygte…

Det er d. 27 aug, årets bedste dag, og min gave fra AGF er en sejr..

burden nok desværre ændre mit navn til Cander31, 🙁

Allanhyl
15 år siden

– jeg kan godt se hvad du prøver at sige mht. et nederlag i dag gør sidste uges sejr ligegyldig, men det kan jo faktisk ikke være mere forkert – så havde vi kun haft 1 point i stedet for 4 – en sejr er en sejr, ligemeget hvad der sker sidenhen.

SlayPelz
15 år siden

fik vi ikke også 2 udvisninger i den sidste Lyngbykamp?

Kosmiske_maane
15 år siden


Skulle vigå hen og tabe idag, er sejren i sidste uge så absolut ikke ligegyldig. Sejren betydr at brøndby er blevet trukket godt og grundig med i nedrykningsløbet. Selvfølgelig tror jeg ikke brøndby ligger hvor de gør om 25 kampe. Men så længe de smider point, bliver det svære for dem at komme med op.
Brøndbysejren var meget vigtig.

Hornbek
15 år siden

. Jeg mener kun vi fik 1 udvisning. Var det ikke Gjesing, eller er jeg helt gal på den? 🙂

Jeg tror på sejr idag. Men der skal kæmpes 110% over hele linjen!

anderssch
15 år siden

sidste kamp mod de blå: 2 røde kort, en masse mål, og en god sang om ham den tykke langhårede som nu spiller i fremad amager til en sindsyg løn: "200 kilo, han vejer 200 kilo, 200 kilooooo han vejer 200 kilo…"

sjense64
15 år siden

Kæresten og jeg har besluttet at holde vores 3-års dag på stadion i aften, med en Store Klaus i stedet for fin middag! Håber at de hvii giver os en aften vi aldrig vil glemme!

Kampen ender 4-0 og Tulle laver 2 kasser!

KomSaaDeHviie
15 år siden

Sådan…
Min dame er lige kommet hjem fra ferie, men har overtalt hende til
at tage på stadion, det er sku vigtigt!!!
Kom så de hviie!!!![cheers]