Optakt: AGF – Herfølge

5

Pletten skal vaskes væk. Mere er der sådan set ikke at sige til AGFs forestående kamp mod Herfølge, der som bekendt tilførte De Hviie et miserabelt nederlag på hele 0-5, da de to hold tørnede sammen på Herfølge Stadion i efteråret. Meget står på spil i morgendagens kamp, da man udover at skulle revanchere den magre præstation i efteråret også skal holde forfølgerne på afstand i topstriden i 1. division.

AGF selvtillid led lidt af et knæk i sidste weekend, hvor en stribe kampe uden nederlag blev brudt, da rækkens tophold Lyngby tog århusianerne på sengen, og sendte dem tilbage til Jyllands hovedstad med et nederlag på 2-4. En katastrofal start på kampen, samt et par utilgivelige personlige fejl kostede dyrt i en kamp, hvor AGF langt hen af vejen var godt med.

Derfor får nederlaget forhåbentligt ikke den store negative effekt på truppen. Holdet faldt aldrig sammen, på trods af at man var i undertal i det meste af opgøret, og derfor skal kampen mod Lyngby hurtigst muligt gå i glemmebogen. På trods af nederlaget formåede AGF stadig at holde sig på 2. pladsen, da de øvrige konkurrenter også tabte point.

Til morgendagens kamp på NRGi Park er det et lettere amputeret hold, der stiller til start kl. 15.00. Især forsvaret er tyndt besat, eftersom Kari Arnasson afsoner karantæne pga. sin udvisning i søndags. Thomas Hansen er ude med en længerevarende rygskade, så derfor må Anders Kure træde til i midterforsvaret, hvor han kommer til at danne makkerpar med Ole Budtz. Derudover må Ove Pedersen se bort fra Jens Gjesing de næste to kampe, da han ligeledes blev præsenteret for det røde kort i topkampen mod Lyngby. Derfor skal posen rystes godt og grundigt, for at finde frem til den stærkeste opstilling i kampen mod Herfølge.

Morgendagens modstander fra Herfølge ligger i øjeblikket lidt i ingenmandsland i 1. division. Fra 9. pladsen kan hærfuglene kigge langt efter oprykningsdrømmene, og nedrykningsstregen er også på rimelig afstand. Dog skal der ikke mange svipsere til før bundholdene kan begynde at ånde sjællænderne i nakken, så der kræves fortsat en del point, hvis Herfølge skal vide sig helt sikre.

Herfølge har fået en ganske udmærket start på foråret, og er således ubesejret i de seneste 3 kampe, hvor man bl.a. har slået topholdet Kolding FC med 4-2. Så søndagens modstander skal bestemt tages seriøst “” især hvis man tænker tilbage på kampen i efteråret. Når dette så er sagt, så er Herfølge naturligvis et hold, der skal besejres, hvis AGF skal gøre sig forhåbninger om SAS-ligabold i næste sæson.

Med disse ord vil mtac.nu gerne ønske alle en rigtig god kamp i morgen. Solen skinner, græsset er grønt og AGF skal vaske pletten væk fra sidst de to hold mødtes, samt sikre sig 3 vigtige point i kampen om oprykning. Der er lagt op til en underholdende dag i morgen på NRGi Park, så derfor opfordrer vi alle til at troppe op og støtte Byens Hold.

KOM SÅ DE HVIIIE!!

Få notifikation
Notifikation ved
5 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Budtz4ever
15 år siden

Ja..! :k:k:kKOM SÃ. DE HVIIEE!!:k:k:k

Jonas S
15 år siden

Bliver en fed dag i morgen! [cheers]

Bergmania2
15 år siden

Tror på gutterne…

Kure må være sulten

Tror på 3-1

Stef
Krabbe
Folle
Kure
Budtz
Lumb
Pleidrup
Sand
White
Peter G
Tullberg :k:k:k:k:k

CasperT
15 år siden

: godt tip, jeg tror ogsaa paa 3-1.

: glimrende optaktsartikel. Tak.

Anders_agf
15 år siden

Kolding er da ikke et tophold. Det er da mere et midterhold [lol]