Opfordring fra direktøren: Ude godt, men hjemme skal være bedst

Skrevet den 9. april 2017 - 17:26 af

Med en vigtig 4-2 sejr senest over Viborg, har AGF selv mulighed for at afgøre deres skæbne i Gruppe 2. En sejr over Silkeborg vil sende “De Hviie” op på en 2. plads, der kan betyde overlevelse i Superligaen.

I Viborg forvandlede AGFs tilhængere udebanen til en hjemmebane, og nu opfordrer adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen til, at alle kommer og bakker holdet op mod Silkeborg, så spillerne kan få de bedste vilkår til at hente tre point.

I en pressemeddelelse udtaler Jacob Nielsen således:

“Vi har været velsignet med en fantastisk opbakning i vores seneste tre udekampe – senest i Viborg sidste søndag. Men nu gælder det, at ude er godt, men hjemme skal være bedst. Vi vil meget gerne have de tre point mandag aften, og derfor har vi brug for byens hjælp og støtte i en vigtig kamp, der kan blive afgørende for resten af gruppespillet. Der venter os en nøglekamp, og vi håber, at Aarhus vil hjælpe os til at hente sejren”, lyder det fra Jacob Nielsen til AGF.dk.

I morgen på skolernes første påskeferiedag, vil der være masser af aktiviteter for især de unge, hvor der er gratis entre til U15, et stort legeland, mulighed for at møde og få autografer af spillerne og meget mere.

Der er kick-off kl. 19:00 og du kan købe billet til opgøret lige her:

Køb billet til AGF – SIF her:

Kommentarer

  1. – ifg. Danskespil.dk vinder AGF i aften – og de må da vide det om nogen gør – de lever trods alt af det.
    ODDS 1,97 på AGF og hele 4,10 på SIF
    Jeg mindes ikke, at AGF har været så suveræne på Danskespil før…

Skriv et svar