Officielt: Duncan skifter til Polsk klub

Skrevet den 31. januar 2018 - 00:10 af
Fotograf: AGF.dk

Rygterne strømmede ind i går, efter at en polsk journalist skrev på twitter, at den polske klub, Pogon Szczecin ville få besøg af Duncan tirsdag, hvor han skulle forhandle de sidste ting på plads med klubben.

Senere blev det så bekræftet af AGF, og sent på aftenen kunne AGF så meddele, at man havde solgt Morten “Duncan” Rasmussen til den polske klub.

“Duncan har fået mulighed for et sidste udenlandseventyr som vi ikke vil stå i vejen for. Det er ingen hemmelighed, at Duncan ikke havde udsigter til at spille så meget som han tidligere har gjort, hvad der naturligvis ikke er tilfredsstillende for en ambitiøs angriber som ham. Så sammenholdt med hans ønske om at komme ud en måske sidste gang, er det her den bedste løsning for alle parter. Vi ønsker Duncan alt det bedste og held og lykke med de nye udfordringer i Szczecin”, lyder det fra Peter “PC” Christiansen til AGF.dk.

Duncan der er den mest scorende spiller i Superligaen nogensinde, står i denne sæson noteret for fire træffere i AGF.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Nogen, der rent faktisk kan bekræfte at AGF rent faktisk har fået penge for Duncan?
  Modsat, hvad der står herinde har jeg i hvert fald ikke set noget med salg nævnt nogle steder. AGF har også bare meldt ud at han skifter til Polen.

  Det vil være tåbeligt af AGF, hvis de ikke har fået en transfersum for Duncan, men det vil ligne dem for godt, hvis de bare har ladet ham gå for at spare lønkroner på en spiller, der enten er kommet i overskud, er utilfreds, eller af andre grunde gerne vil væk.

  Og de udtalelser jeg har hørt fra PC tyder heller ikke at man planlægger at hente en erstatning, men igen udviser tro på at den trup man har er stærk nok, selvom det igen igen har været det modsatte man har set på banen!
  Det var ikke ligefrem fordi Duncan scorede mål på samlebånd i efteråret, men alt andet lige er holdet svækket nu ift. efteråret. Og skulle holdet så pludseligt løfte sig mærkant fordi man nu har fået en assistenttræner, der sammen med DN nu har fået mere tid til at få styr på holdet.
  Misforstå mig ikke; jeg tror David er en fin træner, og Sellés er sikkert også en god assistent (cv’et er i hvert fald ok.), men tvivler på det er nok med den trup de har til rådighed.

  1. Truppens højest lønnede spiller, der ikke præsterer, ser tung og doven ud, er i sin karrieres efterår, ofte skadet og offentligt sviner ledelsen – der var ingen anden udvej.

 2. Kæmpe respekt til Duncan / har set indslaget hvor han fortæller om sin beslutnin* om at vælge spilletid fremfor at sidde sur på bænken.
  Skulle ikke undre mig om han får succes i Polen.. – håber det – Duncan fortjener en værdig afsked med fodbolden

Skriv et svar