Officielt: AGF lukker vinduet med Pusic på fri transfer

Skrevet den 1. februar 2018 - 00:34 af

Den 30-årige angriber fra Østrig, Martin Pusic, fortsætter det næste halve år i AGF. Det er netop blevet meldt ud af AGF, at de har valgt at tilknytte angribere fra FCK på en kontrakt der gælder til slutningen af denne sæson.

Martin Pusic fik tidligere i januar at vide, at han ikke var en del af planerne i FC København, og han skulle derfor finde en ny klub. Med salget af Morten “Duncan” Rasmussen mangler der noget erfaring i angrebet, og det bliver altså den tidligere Esbjerg og FCM angriber, der skal udfylde det tomrum.

“Martin har tidligere bevist sit værd som en veltestet og dygtig angriber i Alka Superligaen, og jeg tror, at alle kender Martins kvaliteter som angriber. Han er fysisk stærk, arbejdsom, dedikeret og en dygtig afslutter. Så vi ser meget frem til at se Martin i den hvide trøje”, udtaler Peter “PC” Christiansen til AGF.dk.

Martin Pusic har scoret 37 mål i 88 Superliga kamp. Martin Pusic vil snarest tiltræde AGF truppen, der netop nu er på træningslejr i Portugal.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Hvor mange spillere, der hentes ind udefra, er “AGF i blodet”? Det KAN altså ikke være et kriterium. Til gengæld kan man naturligvis forlange og forvente, at topprofessionelle spillere yder deres maksimale, uanset hvilken blodtype de render rundt med.

 2. Har en på for’nemmeren… Pusic og AGF – det bliver et godt match.. de lidt skøre egoistiske angribere befinder sig normalt godt her.. hvor de tekniske “pæne” drenge falder igennem.. tror sku hurtigt vi bliver glade for dette køb.

 3. Velkommen til Martin Pusic… tror/håber han viser sit værd over for fodbold Danmark og bomber mål ind for de hviiiiie og evt forlænger med ham.
  Når det så er sagt… hvad med Youssef Toutouh? mener prisen til sidst var 1,5 mill. og kunne sikkert have lavet en endnu bedre handel før vinduet lukkede. Han er kun 25 år og i mine øjne et scoop at få til AGF. Her tænker jeg på et videresalg efter et par gode sæsoner i den hvide trøje. Snork sover de på gangene i AGF eller står jeg helt alene med den iagttagelse? Øv øv og øv.

 4. Måske venter vores smarte indkøber til prisen bliver 1. mill kr. mindre for Toutouh, end her og nu. Vi trykker jo ikke just pengene selv, her i jyllandet vel?
  Iøvrigt stor ros til PC for rettidig omhu med Pusic/Duncan swappet!
  10-20 mål fra ham, rykker os 5 pladser op i suppen.

 5. Pusic var ikke nogen ønskespiller for mit vedkommende, men måske en fornuftig løsning man lige kunne finde i en håndevending. Og sidst jeg havde det sådan med en spiller (Aabech) endte det jo med at gå meget godt.

  Han fik ikke mange chancer i FCK pga. en skade. Forhåbentlig er han kommet over den, og vise at han stadig kan noget, hvis han får chancen.
  Og man må håbe at han heller ikke når at lave for meget ballade i omklædningsrummet på så kort tid. Og, hvis han bliver en succes på banen, må man vurdere, om det kan overveje den uro han evt. kan skabe.

Skriv et svar