Officielt: Adama Guira til AGF

Skrevet den 8. juli 2017 - 10:59 af

Det må siges at være noget af et interessant transfervindue, som AGF har gang i denne sommer. Tre spillere er allerede blevet præsenteret, hvor flere af dem må siges at være væsentlige forstærkninger, og nu kommer endnu en.

Den tidligere SønderjyskE profil, Adama Guira er netop blevet præsenteret i AGF på en 3-årig aftale.

Guira var en stor profil i SønderjyskE fra 2013 til 2016, hvor han efterfølgende blev solgt til den franske Ligue 2 klub, Lens.

Guira havde besvær med at få spillet sig på holdet i den franske klub, og det betød, at de to parter valgt at ophæve kontrakten. AGF kunne dermed hente Adama Guira kvit og frit, og det er netop hvad der er sket.

“Med Adama får vi en duel- og løbestærk spiller på den centrale midtbane. En spiller, der er dygtig i presspillet, erobrer mange bolde og har den motor, der skal til. Han er både fair og ærlig i sin spillestil, men det er en spiller, som vores modstandere kommer til at slå sig på. Han passer rigtig godt ind i den måde, vi spiller på, og da han samtidig har et indgående kendskab til Alka Superligaen, har vi også en forventning om, at han hurtigt vil falde til og bidrage til at løfte vores niveau”, udtaler sportschef, Peter “PC” Christiansen til AGF.dk.

Adama Guira har fået trøje nr. 17.

Kommentarer

Skriv et svar