Øretæver i Haderslev

Skrevet den 7. august 2017 - 21:26 af
Superligaen Viborg - AGF 02-04-2017 02-04-2017 i Viborg på Energi Viborg Arena Foto: Jesper Zacho Elgaard

AGF havde ikke tabt i Haderslev i 6 år og 1 dag – det blev der lavet om på i aftenens kamp.

Begge mandskaber havde alvorligt brug for en sejr, ovenpå en tynd pointhøst. AGF startede med to tidligere SønderjyskE-spillere, nemlig Pierre Kanstrup og Adama Guira.

SønderjyskE fik den perfekte start på kampen, da de allerede efter ni minutter bragte sig foran på et lidt tilfældigt mål efter et hjørnespark.

AGF havde svært ved at skabe noget, og gav meget plads til SønderjyskE. Kort før pausen måtte Morten ‘Duncan’ Rasmussen udgå med en skade i baglåret.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet de gode takter, og med fem minutter spillet scorede Mikael Uhre til 2-0.  I det 63. minut kunne Philip Zinckernagel uden problemer løbe igennem AGF-feltet, og bragte SønderjyskE på 3-0.

Dagens kamp efterlader AGF med skuffende 3 point efter 4 kampe.

Kampen blev set af 6015 tilskuere.

 banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Jeg vil gerne ligge for – Få nu den træner på porten.

  Det er så umådelig ringe det vi har leveret under Riddersholm, at vi har afviklet frem for udviklet – Der er ingen linje i det der bliver foretaget (med mindre man ser planløs sparkeri og tons som en rettesnor for fremgang)

  Jeg ved ikke hvem en ny træner kunne være, men Glen har fået rigeligt med tid til at sætte sin skik på dette hold, og det har han ikke formået til trods for han er blevet bakket op med en næsten helt ny trup over de sidste 1½ år.

  Jeg forventer ikke medalje slutspil, det har jeg ikke gjort på noget tidspunkt – Men jeg har en forventning om at man bygger på fra halvsæson til halvsæson, og der har vi kun i meget meget små glimt set noget godt.

  Glen har ikke formået andet end fylde os med varm luft, og det begynder efterhånden at virke noget hult – Og ser vi så på dette startprogram vi har haft, så er 3 point under alt kritik.

  Og slutteligt – Vi ligner ganske enkelt et hold der ikke er i form – Og ydermere at have både Guira, Juelsgaard og Ankersen i startopstillingen (især to førstnævnte) når det er helt tydeligt de ikke er på mere end 75-80 procent, er et alt for voldsomt gamble når der sidder fitte spillere udenfor.

  Så denne dårlige start på sæsonen kan pilen kun pege på en, og det er træneren – Og når træneren før det ikke har udrettet mirakler så er det på tide at se på om en anden ikke skal bestride jobbet.

 2. – trist at se kampen, men som Glen siger: vi er i process, nye spillere – det tager tid… !!!
  Men kan man blive glad for et nederlag, selv om man er AGF fan – så da, der var ODDS 2,75 på at AGF tabte, så aftenen er trods alt reddet… SKÅL !!!

 3. Der var velsagtens intet der fungerede her til aften.
  For langsomt, for usammenhængende og absolut ingen kommunikation. spillerne løb rundt hver for sig, og prøvede at overleve. 4-1-4-1 med Guira, der slet ikke er i form, fungerer bare slet ikke. Han kom for sent ind i alle nærkampe, ligesom de fleste andre i øvrigt. Vi var på bagkant fra start til slut. Ingen tro på noget, ingen sammenhængskraft eller fællesskab, som Glen ellers snakker så meget om.

  En ting er at vi spiller elendigt og at der ikke er kvalitet i det spillerne foretager sig. Noget andet er når de også begynder at falde af på gejst og parathed. Glen har været god til det sidste indtil nu, men det virker til at han nu også er ved at tabe dem på motivationen. Skidt, skidt, skidt.

  Taber vi mod OB med en tilsvarende kønsløs indsats, må han ryge. Jeg troede ellers på ham til det sidste, men dagens indsats, kombineret med sæsonens øvrige kampe, får mig nu til at tvivle meget. Argumentet om at vi er i en proces kan jeg intet bruge til. Sønderjyske vi tabte til i dag, har skiftet 8 fra deres start-11 og kørte os ud af banen.

 4. Vi skal simpelthen kunne spille mere taktisk disciplineret, struktureret og med færre udfald i defensiven med den trup, vi har til rådighed lige nu. Det handler basalt om placeringsevne, løbemønstre osv. Trænerteamet må til næste kamp vælge spillere, som man taktisk kan stole på på de placeringer, de spiller på – og ikke mindst spillere som er i fodboldform. Vi skal have DAP i spil som den kontrollerende midtbanespiller foran forsvaret, og gerne med Sverrison ved sin side. Og så må man kraftigt overveje AJA til højre back igen.

 5. Kunne det ikke være en ide at finde en som kunne hjælpe ham med defensiven. ?????
  Det kan jo ikke passe at vi IKKE kan spille til 0.
  Uden en solid base , og hvis vi hver kamp skal ud og hente 1-2 mål. Kommer vi jo ikke vidre.
  Om Glenn er den rette, ??? Tjaa. han er ved at være god til at snakke om processer.
  Jeg mener at de spillere vi har fået ind er gode.
  Men det er sku for let at skore mod os. !!!!!!!!!
  Få styr på det Glenn, eller smut. !!!!!!

 6. Jeg kan forstå at Thomas Juel Nielsen er på vej væk fra Israel igen… Kunne vi ikke få ham ind i centerforsvaret og skabe lidt ro igen?!
  Det hænger sgu ikke rigtig sammen…
  Det er også tydeligt at der mangler noget kondition. Må man foreslå en ordentlig omgang løbetræning, kommunikation, og ikke mindst skudtræning!
  Vi er jo fuldstændigt ufarlige på dødbolde!

  1. Jeg ved ikke, hvor megen ro TJN skabte, men i de kampe han fik var han en “no nonsense”-oprydder, der lossede bolden ud af farezonen, i stedet for at forsøge på det “smarte”!
   Det skabte dog en vis sikkerhed, at han kom i vejen for, og afhvervet mange farlige situationer.
   Ikke nogen elegant spiller, men han gjorde det han skulle. Og jeg savner ham også!

 7. Suk…

  Den kamp vil jeg bare gerne glemme. Intet fungerede.

  Glen får 2 kampe mere. 6 kampe spillet i den nye sæson og det kan give en pejling om hvad vi kan forvente. Det er mod OB og BIF. BIF er skræmmende lige nu men OB bestemt ikke…

  Vi starter som sædvanlig med 4-1-4-1 med Duncan alene på toppen. Jeg kan ikke forstå hvad Glen er så glad for ved denne opstilling? De fleste hold har forstået at de ikke skal spille den op igennem midten mod os. Næ det er nemmere bare at sparke bolden væk og lade os bygge op. Det kan vi nemlig ikke finde ud af. Så kan de vente på at de får en standard situation mod os og score en enkelt. Derefter går det af sig selv.

  Apropos standard situationer. Hvorfor helvede er vi så dårlige til at forsvare mod dem og hvorfor scorer vi aldrig på vores?

 8. Orker egentlig ikke, at skrive så meget om endnu en lorte kamp. Det ligner blot noget vi har set alt for ofte de sidste mange år.

  Et AGF hold der ikke er klar fra start. som ikke hænger sammen, ikke fighter, ikke har gnist eller vinder attitude. Og hvor spillet slet ikke hænger sammen.
  For nemme at score i mod, og ofte kommer spillerne til at ligne Bambi på glatis. hvorfor ved jeg ikke, men de ser langsomme ud, og med alt for store armbevægelser.

 9. Det er sørgeligt, at så god en sæson afslutning ikke kan veksles til en bedre sæsonstart 1,5 måned efter. 5 nye spillere på plads inden første kamp plus et meget overkommeligt startprogram og så står vi her med et pointgennemsnit under 1 pr. kamp.

 10. Det må være slut med at stå så højt med forsvaret.
  Vi skal “back to basics” som vi var i nedrykningsspillet, hvor vi stor lavt og gjorde det lette.
  Her blev Juelsgaard rost for sit fantastisk clearings spil.. men sådan noget har man jo ikke, når man står oppe midt på banen og bliver overløbet hele tiden.

  Jeg tror ikke at “vi var ikke klar” er problemet… taktikken fungerer simpelthen ikke.

  1. Enig, og så skal der tilføjes mere saft og kraft til den hendøende midtbane – vi fik hverken fat i eller kunne holde bolden i egne rækker – nej, lad kæderne stå lavere og på banen med de hurtigere folk oppe foran.

 11. – måske skulle AGF lave en ny aktie emission og få et par millioner DKK i kassen til at betale nogle ”eksperter” (ikke Poul Hansen og lignende) for at se et par kampe og lave en rapport om hvad der er galt – for noget er der jo galt, når AGF efter mere end 30 år ikke har formået at få en Guldmedalje og de sidste år har haft det 4. største spillerbudget… og ikke at forglemme er en ”storklub” !!!
  Måske et par eksperter fra udlandet kunne hjælpe, specielt, når vi har så mange udlændinge på holdet…
  Vi skal have andre til at se på holdet – det nytter ikke, at Lars Fournais, Jacob Nielsen og PC sidder og hænger med mulen på lægterne kamp efter kamp og Glen R. der forsøger at bortforklare det hele med process, nye spillere og det tager tid…
  Glen er desværre kommet i et traume der medicinsk hedder ”Ekko Syndromet” – han gentager sig selv kamp efter kamp…

 12. Modstanderne lader os skabe kampen – det kan vi ikke, fordi vi mangler kreativitet og fart i spillet – og straffer os. Hvorfor ikke gå tilbage til 4-4-2 der fungerede så godt, overlade lidt initiativ til modstanderne (stå lavere) og straffe dem på omstillinger m Junker, Sana og Bundu, nu hvor Duncan alligevel er skadet.

  Og få så for Guds skyld hentet TJN hjem fra Israel!!!

 13. Sæsonens hidtidige lavpunkt! Hvilket virker lidt underligt at sige, når vi lagde ud med at tabe til Horsens på hjemmebane.
  Horsens har dog vist sig at være stærke her i starten af sæsonen, og vi er ikke de eneste, der har fået “ørerne i maskinen”.
  I de forrige kampe formåede vi dog at spille os op efter dårlige starte (mod Horsens og Silkeborg), selvom det dog ikke hjalp i de 2 nederlag.
  I går synes jeg dog ikke der var nogle formildende omstændigheder. Det var gennemført rædderligt! Og vi blev spillet ned af det, der ellers skulle være vores egne dyder.

  Nu skal det retfærdigvis siges, at jeg ikke orkede at sidde gennem hele kampen (var på arbejde da den blev spillet, så optog den for at se den da jeg kom hjem), men endte med at spole igennem store dele af den, da jeg så, hvilken vej det gik.
  Det jeg trods alt fik set, så bare ikke ret godt ud!
  Så ret mig endelig, hvis jeg tager fejl, men ud fra kommentarene herinde, så ser det ud som om de fleste har samme indtryk som jeg fik af kampen.

 14. Starten på ligaen har vist at alle hold taber hvis de ikke er klar og spillerne ikke er på 100 procent. I går så vi alt for mange der er for langt fra deres optimale – og så taber man kampe i superligaen.
  Holdet i går er måske på papireret tæt på at være den bedste startelver – men ikke når mindst 4 spillere kun er på 80 procent.
  Glen tilbage til 4 4 2 og brugt fra start kun dem der er på 100 procent eller meget tæt på

 15. Hvor mange chancer skal GR egentlig have og hvor mange gange kan man tillade sig at sige at man “ikke var klar”?!
  Men egentlig tror jeg ikke det er paratheden, der er problemet. Jeg tror simpelthen at det er dårlig ledelse (af GR). Enten ved spillerne ikke hvordan de skal agere eller også så har de fået en hel masse forkerte instrukser inden kampen … som f.eks. at spille med høje bolde mod Horsens … duh!
  Fyr GR omgående!

 16. Glen har fortsat lang snor men den er selvfølgelig ikke endelig.
  Jeg tror han for alvor bliver vurderet efter de sidste kampe i december
  Så Glen du har stadig en chance for at steppe – ligesom spillerne skal

 17. Har vi ikke kun spillet en helt håbløs kamp, og så kræves der fyring? Kampen mod silkeborg skulle vi have vundet, men et rødt kort ødelagde alt, ligemeget hvem der var træner.

  Mod Horsens, mødte vi et hold der har fat i noget momentum og egentlig spiller ret godt.

  Jeg synes nu vi skal afvente og se, der er hold som Aab og Randers, jeg regnede med at der skulle ligge i top 6, som ligger under. Jeg synes folk har for store ambitioner og top 6 kan stadig nås. Selvom vi vandt en del kampe til sidst, er det ikke ens betydning med det ville forsætte, det var en helt anden situation mod hold der absolut ikke var i momentum.

  1. Den første halve time mod Horsens var så gudsjammerlig ringe at det var nok til at vi tabte kampen. Så var der Sønderjyske, der var et serie3 hold vældigt i alle 90 minutter. Men jeg, det er jo også kun halvdelen af de spillede kampe denne sæson. Sidste sæson var hele foråret, indtil slutspillet, præget af nøjagtigt det samme.
   En leder, der ikke kan motivere sine medarbejdere til at præstere, skal ikke være leder i en så konkurrence præget branche som denne! GR har fået rigeligt med chancer.
   Yderligere så mener jeg at det kun er Fredberg, der har haft et lavere point gennemsnit end GR. Det er bare ikke godt nok!

  2. Mod Horsens var vi ikke klar, men vi nu hellere ikke spillet under gulvtæppet. Mod SE var vi ringe, men fodbold er nogengange så finurlig. Havde Junker fået sin friløber og scoret, var SE nok blevet shaky.

   Men i sidste ende er det antal point der tæller, men jeg synes fortsat det er for tidligt at snakke fyring, og jeg oplever det slet ikke så dystert. Tror mange har skruet forventningerne markant op, siden vi efter 4 kampe allerede er i denne debat. Vi har slået den ene oprykker som forventet, resten er etableret superligahold som os. I superligaen er der en tendens med at alle kan slå alle, så det skal nok vende.

 18. Skulle man have glemt det, spillede man også 4-4-2 mod Horsens i første kamp. Den tabte man også… Så talkombinationen giver jeg ikke meget for. Det må være et andet sted løsningen skal findes.

Skriv et svar