La Liga odds

Set ud fra UEFAs officielle rangeringssystem, så er den spanske Primera Divison den bedste liga i Europa. De fleste kender den dog under navnet La Liga. Samtidig er det også hjemsted for nogle af de største fodboldklubber og -stjerner i verden. Her er der blandt andet tale om spillere såsom Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Andrés Iniesta og Gareth Bale, der spiller for storklubberne FC Barcelona og Real Madrid, der bestemt er den spanske ligas elite.

Med så mange store navne samlet i én liga, så er der også altid garanti for fodbold i verdensklasse. Derfor er det også kun ganske naturligt, at denne liga er én af de mest populære i hele verden. Dertil har en række af de store spanske klubber som Barcelona, Real Madrid og Atletico Madrid hjemtaget et stort antal titler inden for international fodbold. Det er faktisk med til at gøre Spanien til det mest vindende land i internationale turneringer såsom Champions League.

Den store popularitet som La Liga oplever har smittet af på de mange bettingmarkeder. Der omsættes ganske enkelt for milliarder af kroner på den spanske liga hver sæson. Bookmakerne er selvfølgelig bevidste om, at der er tale om en yderst populær liga blandt kunderne. Derfor er der også en garanti for, at du altid kan finde et stort udvalg af gode La Liga 17/18 odds, hvilket du tilmed kan gøre på tværs af en længere række af spiltyper, så der skabes en stor variation.

La Liga er desuden en liga, der har mange år bag sig. Den blev oprettet tilbage i 1929, hvor kun 10 klubber deltog. Siden dengang er det samlede antal dog blevet udvidet til 20 klubber, som stadig er aktuelt i dag. Det betyder, at der spilles mere end 380 kampe i hver sæson, da hvert hold spiller 38 kampe. På samtlige kampe gennem sæsonen er der masser af tilgængelige odds på La Liga hos et bredt spektrum af bookmakere, der er aktive på det danske marked.

Hvem vinder La Liga?

Blandt de mange spiltyper, du kan finde hos de mange bookmakere, kan du finde en række sæsonspil. Her får du mulighed for at forudse hvordan tabellen ser ud, når sæsonen er slut. Det mest almindelige odds, du kan vinde i denne sammenhæng er de sæsonspil, hvor du oddser på vinderen af La Liga. Det er i sig selv et relativt enkelt odds, men det kan dog være vanskeligt, at forudse hvem, der ender med at løbe med sejren og titlen som La Liga-mester.

Flere steder kan du spille på et sådant odds allerede inden sæsonen er skudt i gang. Her er oddsniveauet oftest også en kende højere. Hvis du foretrækker at se holdene an, inden du placerer dine odds, så er det også muligt. Hvis det er noget, du overvejer at oddse på, så er det naturligvis værd, at huske på, at der siden ligaens spæde start i 1929 har deltaget hele 62 forskellige hold, men det er faktisk kun 9 af disse, der har formået at tage mesterskabet med hjem.

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at La Liga er en liga, der ofte er præget af dominans fra en lille gruppe af hold. Det er først og fremmest de to storhold FC Barcelona og Real Madrid, der de seneste par år har været de eneste seriøse bejlere til mesterskabstitlen sammen med Atletico Madrid. Real Madrid er det mest vindende hold i hele La Ligas historie, da de har vundet intet mindre end 33 La Liga-titler, mens Barcelona kan skrive 24 titler på CV’et.

Derfor bliver mesterskabet ofte også afgjort mellem FC Barcelona og Real Madrid. Det er desuden også de to hold, der står for fodboldverdenens største rivalopgør; El Clásico. Hvis du har intentioner om, at bevæge dig ud i denne type af odds, så er det vigtigt, at du laver grundig research. Der er mange ting, der kan gøre udfaldet for, hvem der tager titlen og derfor er det også en nødvendighed, at du ser nærmere på transfers, holdenes generelle performance og deslige.

Spil på hvem, der bliver topscorer i La Liga

Du kan også oddse på hvem, der løber med titlen som årets topscorer i La Liga. Der er mange, der er med om buddet, men der er dog særligt to, der har fokus på de seneste mange sæsoner; Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Derfor er det ofte også dem, der bliver tippet som vinder til en titel som denne, men gennem årene er der dog mange andre, der også har vundet titlen. Det inkluderer bl.a. Diego Forlán, Raúl, Samuel Eto’o, Ruud van Nistelrooy og Ronaldo.

I mange andre ligaer er der typisk spillere fra mange forskellige klubber, der er bejlere til titlen som topscorer. I La Liga er det dog typisk en titel, som der konkurreres om mellem spillere fra hhv. Real Madrid og FC Barcelona. Det betyder, at der er færre om buddet i den bedste spanske række, hvorfor det naturligvis også er forventeligt, at de laveste odds på den kommende La Liga-topscorer gives på en række spillere fra de to storhold; Real Madrid samt FC Barcelona.

Der findes mange ligaer i Europa, hvor det er oplagt, at du holder dig til nogle relativt høje odds. I La Liga forholder det sig dog på en anden måde. Her er der nemlig en markant større niveauforskel mellem top og bund. Derfor er det heller ikke unormalt, at man ser store sejre, når topholdene tager imod nogle af de hold, der holder til i bunden. Det betyder også, at det er en god idé, at du i stedet vælger at lede efter en række lavere samt mere fornuftige odds.

Du kan finde mange spiltyper og bettingmarkeder

Som der også tidligere er givet udtryk for, så er spansk fodbold uhyre populært hele verden over. Hvis du er én af de mange personer, der nyder at følge med i den bedste spanske liga og samtidig også har en stor viden om den, så har du et væld af gode muligheder for at omsætte din viden til profit. Det skyldes nemlig, at du kan være sikker på, at du kan finde et utal af tilgængelige odds på La Liga (også kaldet Primera Division) på samtlige kampe gennem sæsonen.
Du har blandt andet mulighed for at spille på en række af de klassiske spiltyper, der tæller både 1X2, Over/Under og diverse former for handicapspil. Hvis det ikke er noget for dig, så kan du også finde en række andre typer af La Liga odds, der inkluderer både ciffertips, begge hold scorer, draw no bet, halvlegsspil og halvleg/fultid til vindermargin, hjørnespark, kort, målscorere, spillerspecials, og dertil også en længere række af forskellige eksotiske spiltyper.

I og med, at der er tale om én af de mest populære ligaer hele verden over, så er det også en liga, der er stort fokus på hos de forskellige bookmakere. Det er blandt andet også dét, der ligger til grund for, at der er flere af bookmakerne, der er meget kreative, når det kommer til at udbyde nye og anderledes odds på La Liga, da det ganske enkelt handler om at have det største spiludvalg og det bedste oddsniveau, for at kunne tiltrække flere brugere, der gerne vil spille.

Hvor kan jeg finde de bedste odds på La Liga?

I og med, at der er mange bookmakere, der tilbyder odds på La Liga og dermed også La Liga 17/18 odds, så kan det være svært for dig at finde ud af, hvor du skal oddse henne. Siden Danske Spil i 2012 ikke længere havde monopol på spillemarkedet, så er der mange bookmakere, der er strømmet til Danmark. Derfor har du også mange udbydere at vælge mellem, og langt de fleste af dem tilbyder nogle rigtig gode odds på en lang række spiltyper i Primera Division.

Du øger naturligvis dine chancer for at skabe en rigtig god profit på dine odds, hvis du er i stand til at finde frem til det højeste odds på markedet. Det er dog vigtigt, at du er klar over, at du ikke blot skal lede efter tilfældige og høje odds, da det ikke er dét, der afgør, om du får succes med dine odds. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at udvælge en række odds, der både har et højt niveau og som samtidig også har gode forudsætninger for rent faktisk at gå hjem.

Hvis du har et ønske om, at sikre dig, at du finder frem til det højeste odds på dét eller de spil, du har udset dig, så skal det gøres klart, at der ikke er nogen vej udenom, at skulle tjekke niveauet hos alle aktører. Det er noget, der hurtigt kan vise sig at tage lang tid, hvis du skal tjekke alle udbydere, du kan finde på det danske marked. Det er noget, vi har gjort en del nemmere for dig her på siden, hvor vi henter odds ind fra alle aktører og præsenterer dig for de højeste.

Oversigt over alle La Liga kampe som du kan oddse på