Bundesliga 17/18 odds

Der skal ikke være nogen tvivl om, at den tyske Bundesliga er én af de mest populære ligaer i verden. Det betyder også, at tysk fodbold er en stor del af det europæiske marked. Som følge af det høje niveau i den tyske Bundesliga, så er der også mange tyske hold med i de store europæiske turneringer såsom Champions League og Europa League.

Dertil skal det også gøres klart, at det er én af de ligaer, der tiltrækker flest seere på verdensplan. Det er faktisk også dén liga hele verden over, der har de højeste tilskuertal pr. kamp. I sæsonen 16/17 lød det gennemsnitlige tilskuertal på cirka 41.500 kampe pr. kamp. I modsætning til La Liga er det højt, da det gennemsnitlige tal lyder på 28.000 stk.

Ydermere, så er de tyske stadions også kendt hele verden over for at have en enestående stemning og atmosfære, som skabes af de kampe, der spilles i den tyske Bundesliga. Det er dog ikke kun tilskuertallene, der er skyhøje. Der bliver også omsat for enorme summer på bettingmarkederne på den tyske Bundesliga, da den er uhyre populær.

Det er også med til at sikre, at du kan finde frem til et stort antal af Bundesliga odds hos de mange bookmakere, der er aktive på det danske marked. Ligaen har været meget populær på verdensplan siden den blev etableret tilbage i 1963, hvor der deltog 16 hold, der alle kæmpede om, at kunne tage både titlen og det tyske mesterskab med sig hjem.

Siden dengang er der blevet lavet om på strukturen op til flere gange. I dag er der 18 hold med i den bedste række i Tyskland. Det betyder også, at alle hold får lov til at spille 34 kampe i løbet af en sæson. Som følge af, at det er en liga, hvor der spilles mange kampe, kan du finde et stort antal af gode Bundesliga odds gennem sæsonen hos udbyderne.

Hvem ender med at vinde Bundesligaen?

Her er der tale om en fodboldliga, der byder på stort set en uendelig mængde af tilgængelige Bundesliga odds – det er noget, der gør sig gældende både før sæsonen starter, og mens den er i gang. Det betyder også, at du kan finde en række sæsonspil, hvor du skal forsøge at forudse, hvordan en specifik sæson i den tyske liga kommer til at forløbe.

Ét af de mest traditionelle sæsonspil er odds på vinderen af ligaen. Når ligaen er blevet spillet færdig og der er fundet en vinder, så finder du ud af, om du har vundet dit odds eller ej. Samtidig går der ikke lang tid før, du igen kan oddse på hvem, der ender med at vinde den kommende sæson. Derfor har du også mulighed for at være meget tidligt ude.

Det er dog også muligt for dig at oddse på vinderen af en bestemt sæson i Bundesligaen, mens den er i gang. Hvis du gerne vil følge med i de første par runder, inden du placerer dit odds, så kan du sagtens gøre dette. Hvis det er et odds, du overvejer at satse på, så er det vigtigt, at du laver ordentlig research og forberedelser, inden du går i gang.

Det bør f.eks. gøres klart, at Bayern München kan bryste sig af, at have vundet Bundesligaen intet mindre end 27 gange. På en andenplads finder du hhv. Borussia Dortmund og Borussia Mönchengladbach, der hver især har vundet 5 titler. Det fortæller også noget om, at Bayern München i høj grad dominerer den tyske liga – og længe har gjort det.

Det kan dog være vanskeligt at vurdere hvem, der kommer til at vinde den bedste tyske liga. Samtidig bør det også gøres klart, at det er vigtigt, at du tager op til overvejelse, om det er værd at oddse på dette. Bayern München er altid favorit til at tage titlen, men det bør dog gøres klart, at det også er et hold, der har et meget lavs odds på f.eks. 1.15.

Odds på Bundeligaens topscorer

En anden variant af de spændende sæsonspil er, at kunne oddse på den samlede topscorer i den tyske liga. Det er også et odds, du sagtens kan placere penge på, inden sæsonen starter, men det er også muligt at se situationen lidt an, inden du vælger at placere penge på ham, du tror, der ender med at blive topscore i Bundesligaens næste sæson.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der altid er mange skarpe angribere rundt omkring i de tyske klubber. Derfor kan du også være helt sikker på, at der altid er garanti for en hård konkurrence om at blive topscorer i Bundesligaen. Det er bestemt noget, der gør sig gældende sæson efter sæson, hvorfor det også er noget, du skal have med i dine tanker.

Nogle af de spillere, der tidligere er løbet afsted med titlen som topscorer i den tyske Bundesliga byder på en række store navne såsom Luca Toni, Miroslav Klose, Robert Lewandowski, Gerd Müller og tilmed også vores egen Ebbe Sand. I den kommende sæson er der – med garanti – også op til flere stjernespillere, der kæmper om at tage denne titel.

Bundesligaen kan bryste sig af, at være én af de mest målrige ligaer i Europa. Derfor er der også mange spillere, der scorer mange mål hver eneste sæson. Det er noget, der betyder, at det kan være svært for dig at vurdere hvem, der ender med at blive topscorer i den næste sæson. Der er mange faktorer, der kan påvirke situationen og konkurrence.

Det betyder, at der er mange faktorer, der kan ende med at påvirke hvem, der bliver topscorer. Det inkluderer alt lige fra skader, uheldige stolpe-ud-perioder og meget andet. Det kan være meget tilfældigt og svært at forudse den næste sæsons topscorer. Derfor er det også en rigtig god idé at kigge efter nogle af de høje Bundesliga topscorer odds.

Mange spiltyper og bettingmarkeder på Bundesligaen

Hvis du har en stor interesse for tysk fodbold eller det blot er en liga, du har en stor viden om, så har du et væld af gode muligheder for at kunne omsætte din passion og din viden til stor profit. Det skyldes, at du kan finde et hav af odds på Bundesligaen gennem hele sæsonen på tværs af op til flere forskellige spiltyper såvel som bettingmarkeder.

Det er blandt andet muligt for dig at finde odds på nogle af de mere traditionelle markeder såsom 1X2, over/under og europæisk og asian handicap. Det er dog også muligt for dig at spille på markeder som halvleg/fuldtid, ciffertips, begge hold scorer, draw no bet, halvlegsspil, hjørnespark, kort, målscorere, spillerspecials og flere alternativ spiltyper.

Faktisk kan du forvente, at du på samtlige af de kampe, der bliver spillet i den tyske Bundesliga kan finde frem til langt mere end 100 forskellige odds på de specifikke kampe. Derfor er der også et væld af gode muligheder for at tjene en ekstra skilling (eller derimod score den helt store gevinst) ved at oddse på denne liga og de kampe, der bliver spillet.

Ikke nok med, at du kan finde et stort udvalg af odds på hvert enkelt af de mange kampe, så er det også muligt for dig at finde frem til en lang række af live odds på samtlige af de kampe, der bliver spillet i den tyske liga. Hvis du er typen, der foretrækker at følge med i kampen, mens du oddser, så er det også noget, du har mere end rig mulighed for.

Hvor finder jeg frem til de bedste odds?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er muligt for dig at oddse hos en lang række bookmakere. Det betyder i sidste ende også, at du kan vælge blandt et stort udvalg af odds på både selve ligaen, men også hver enkelt kamp. Det betyder dog også, at det kan være vanskeligt for dig at vælge de bedste og dermed også højeste odds på markedet.

Det er nemlig noget, der kræver, at du har et godt overblik over hele markedet. Hvis det er noget, du skal gøre på manuel vis, så kan det godt blive både tidskrævende og tilmed også relativt besværligt. Derfor er det vigtigt, at du er villig til at sætte tid af til at skabe et sådant overblik. Det er heldigvis noget, du kan få hjælp til på Morethanaclub.dk.

Under hver enkelt af de mange kampe, der hver sæson bliver spillet i den tyske Bundesliga, kan du finde en god oversigt, der både hjælper dig med at skabe et overblik over de mange typer af spil, mens det ligeledes også er muligt at fået godt overblik over samtlige Bundesliga 17/18 odds, som du kan få på de mange typer af spil på markedet.

Derfor kan du også være sikker på, at det er den bedste måde, at finde frem til de højeste odds og dermed også forøge din profit. Det bedste af det hele er dog, at det er ganske gratis for dig at finde frem til de højeste odds på samtlige af de væddemål, du kan satse på i Bundesligaen.

Ovresigt over alle Bundesliga kampe du kan oddse på: