Odds på AGF

Odds på AGF er en side, hvor du har mulighed for at få informationer omkring, hvor, hvordan og hvorledes du skal bære dig ad, hvis du gerne vil oddse på AGFs Superligakampe, eller hvis du gerne vil live-bette på en AGF kamp, som du netop er igang med at se.

Odds på AGF’s kampe her >

Der er rigtig mange muligheder i dag indenfor betting, som ikke bare er ligesom de gode gamle odds på tipskuponer. I dag kan der spilles på næsten alle spil, lige fra mål, resultater, indkast, gulekort og hjørnespark, til hvem der bliver udvist eller hvor mange tillægsminutter der er lagt til i kampen.

Her på siden vil vi også bringe en oversigt over nogle af de bookmakere, som tilbyder rigtige attraktive bonusser til nye kunder, når man laver sin første indbetaling. Det er helt op til 1000 kr. oveni sin indbetaling, som du evt. kan bruge til at odds på AGF.

Få en odds bonus
og støt MTAC
888 logo small888sport100% op til 1000 kr

Hvis du skal oddse på Superligaen, så vil vi kraftigt anbefale nogle af de bookmakere der er listet her ovenover. Det er alle bookmakere der har licens i Danmark, og det betyder bl.a. at de alle er 100 % skattefrie. Hvis du vinder på dine odds, skal du altså ikke betale skat af dine gevinster, når du får dem udbetalt.

Bet365 og Unibet er uden tvivl de største udenlandske bookmakere vi kender til her hjemme, mens Danske Spil naturligvis en bookmaker, som alle i Danmark kender. De har længe haft monopol på det meste, og man kommer ikke forbi en tankstation uden at se deres Danske Spil logo og deres mange muligheder for odds og betting.

Morethanaclub.dk har affiliate på de overstående bookmakere, og det betyder, at hvis du opretter en konto gennem vores links, så er du med til at støtte driften på Morethanaclub.dk, som i sidste ende også gavner fanscenen i AGF. Morethanaclub.dk donerer nemlig jævnligt penge til TIFO-gruppen, så stemningen på Ceres Park kan blive endnu bedre.

Live bet på Superligaen

Hvis du er en af de typer, der godt kan lide at få lidt ekstra spænding til kampen, når Superligakampene og AGF de spiller, så er der mange muligheder for live-betting, og der er slet ingen grænser for, hvad man kan bette på. Hvis du bruger de større bookmakere, såsom Bet365 eller Unibet, så vil du kunne live oddse på, hvornår det næste hjørnespark kommer, hvilket hold der får det næste hjørnespark, eller hvor mange kort der bliver uddelt i kampen.

Ser du tendenser til, at det bliver lige voldsomt nok i denne kamp og tempoet er hæftigt, så ville det måske være en ide at kigge på, at der kommer over x antal kort. Der kan ofte også være rigtig høje odds at hente til slut i kampene, hvis et hold er foran med et mål, og modstanderen skal jagte en udligning. De plejer gerne at kaste hele holdet frem, og det åbner op i den anden ende.

Slutminutter af en fodboldkamp er hyppigst også der, hvor der bliver scoret flest mål over en hel sæson, og oddsene er altså rigtig høje i de sidste minutter af kampene. Så kan du lure en farlig kontra, så kan det være, at det er lige præcis der, du skal sætte dine live-odds.

Odds Forum

I vores Morethanaclub debatforum, har du mulighed for at stille spørgsmål, få tips eller dele dine odds tips, i vores sportsbetting-afdeling. Der er nemlig rigtig mange brugere på Morethanaclub, som oddser, og som af og til har nogle rigtig godt tips til, hvad man kan bette på, og om man bør odds på AGF.

Under AGF kampene kan dette forum blive brugt til Live-betting, hvis nogle brugere sidder med nogle gode fifs til, hvad der skal spilles på. Det kan være Morten “Duncan” Rasmussen til at score det næste mål, måske Kim Aabech som næste målscorer, eller bliver det serbiske Alexander Cavric, som sender bolden i mål næste gang. Det er lige meget hvilke odds der tænkes på, alle tips om odds fra Superligaen, odds fra Premier League, odds fra Champions League eller noget helt fjerde. Alle odds, odds forslag og meget mere kan deles i vores sportsbetting-del på Morethanclub debatforummet.