Nyt podcastafsnit ude med Sture Sandø!

0

Ahmed Omar og Lukas Jepsen har været i studiet med journalist og AGF-fan, Sture Sandø, og sammen giver de en grundig gennemgang af transfervinduet, og hvad vi kan forvente os af de forskellige nye tilføjelser.

I 17. afsnit af More Than a Club – en AGF fanpodcast diskuterer vi holdets status, vi glæder os over sejren over VB, og så gennemgår vi truppen og vurderer, hvor der er handlet for lidt eller for meget.

Sture Sandø er kendt fra podcastmediet, Mediano, hvor han både agerer redaktør og vært på flere forskellige formater. Derudover er han korrespondent for UEFA og dækker kampe i UEFA-regi på dansk grund i Champions League, Europa League, Conference League samt VM- og EM-kvalifikation.

Men vigtigst af alt, så er Sture AGF-fan, og den altid velinformerede journalist beriger altså i dette afsnit vores studie med sit gode selskab.

Så smut en tur ind på Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts, hent det seneste afsnit af More Than a Club – en AGF fanpodcast, og nyd en lille times fodboldsnak med Sture Sandø, Ahmed Omar og Lukas Jepsen.

Husk desuden at abonnere på podcasten og send hellere end gerne nogle stjerner og kommentarer vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god lytning!

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments