Nyt podcastafsnit: SIF optakt og tilbageblik med Daniel “DAP” Pedersen

0

Vinterpausen nærmer sig med hastige skridt. Der resterer kun én kamp af efterårssæsonen 2021. På fredag spilles en direkte duel om 6. pladsen i Aarhus, når Silkeborg IF gæster AGF og Ceres Park. Fire point skiller de to hold i tabellen inden fredagens kamp. I dette afsnit varmer vi op til efterårets sidste kamp, AGF-Silkeborg IF!

Fredag den 26. november kl. 19.00 fløjtes der til Superliga-fodbold i Aarhus for sidste gang i 2021.

Ahmed Omar og Rasmus Thomsen har den tidligere Silkeborg og AGF-profil Daniel A. Pedersen med i studiet til en snak om det østjyske opgør. “DAP” spiller nu i norsk fodbold, men følger stadig “De Hviie” tæt.

I studiet runder vi også søndagens uafgjorte kamp i Parken og så ser “DAP” tilbage på sine tre år i AGF, som sluttede med en halvsæson under ledelse af holdets nuværende cheftræner David Nielsen.

Hop en tur ind på Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts, hent det seneste afsnit af “More Than a Club – en AGF fanpodcast”, og nyd en times toptændt fodboldsnak i selskab med Daniel A. Pedersen, Ahmed Omar og Rasmus Thomsen.

Husk desuden at abonnere på podcasten, og send hellere end gerne nogle stjerner og kommentarer vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god fornøjelse!

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments