Nyt podcastafsnit: Optakt til Den Jyske Klassiker

1

Vi lader op til AGF – AaB-kampen med en stor snak om styrkeforhold, fanforbindelser, og om hvem der er tættest på at tage tronen tilbage fra FCM som Jyllands førende klub. Jonas Roulund og Ahmed Omar har inviteret noget så skørt som en AaB-fan på besøg, så der kommer gang i drillerierne undervejs!

Det bliver en stor dag, når AaB kommer forbi Ceres Park på mandag!

Aros Forsikring fejrer 100 års jubilæum ved at levere gratis billetter til kampen, så der forventes fulde huse og knald på lægterne.

Det samme må siges at forventes om spilet på grønsværen, hvor de to jyske traditionsklubber – AGF og AaB står overfor en vigtig kamp. AGF for at sikre sig momentum i kampen om at komme i top seks. AaB for at holde formkurven kørende og blande sig i topkampen med de to FC-klubber.

Vi lader op til kampen med afsnit 18 af fanpodcasten, hvor Lasse Yde Hegnet er gæst. Han er vært på AaB’s fanpodcast, Rød Aalborg og AaB-fan. Derudover laver han lækre lydproduktioner for Mediano, Radio Loud og flere andre samarbejdspartnere.

Vi quizzer, vi snakker styrke- og fanforhold, og vi får perspektiv på hinandens klubber. For hvordan ser AaB’erne egentlig på os, som klub og som fans? Få svaret i afsnit 18 af More Than a Club – En AGF fanpodcast!

Smut en tur ind på Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts, hent det seneste afsnit af More Than a Club – en AGF fanpodcast, og nyd en times spændstig fodboldsnak med Lasse Yde Hegnet, Ahmed Omar og Jonas Roulund.

Husk desuden at abonnere på podcasten og send hellere end gerne nogle stjerner og kommentarer vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god fornøjelse!

 

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
CC9
CC9
7 måneder siden

Hvorfor virker Replikboksen ikke? Der står fejl 404 når jeg prøver den