Nyt podcast afsnit: Legende-special med Steffen “Staff” Rasmussen

0

Vi har haft Steffen Rasmussen i studiet til en snak om hans karriere, tiden efter, men også for at komme lidt tættere på målmanden med de 418 kampe for AGF og det at have været professionel fodboldspiller i en klub med så store op- og nedture.

 

For to uger siden lancerede vi vores podcastkanal med første afsnit af vores fan-podcast, hvor fokus var på det at være fan i en Corona-tid. I ønsket om at bringe alle jer endnu tættere på Danmarks bedste klub, så vil vi udover det månedlige fan-format også bringe snakke med folk i- og omkring AGF. Og her kommer så første afsnit af vores snak med de tidligere AGF-legender, en snak med Steffen Rasmussen.

Podcasten kan findes på Spotify, Soundcloud og iTunes under navnet: More than a club – En AGF Fanpodcast.

I dette afsnit tager Steffen jer med ind bag kulisserne på hans karrieren i AGF, hvor vi snakker om de turbulente tider, de store profiler og “Staff”s rolle igennem hans mange år i klubben. Staff fortæller også lidt om, hvordan det har været at gå fra fodboldspilleren “Staff” til Steffen i DLG, samt hvordan man som fodboldspiller egentlig har et forhold til fansene omkring sig, og hvor meget lige netop AGFs fans har betydet for ham.

I kan bl.a. få en lille bid af samtalen her, hvor Steffen svarede på spørgsmålet, hvad han vil huske sin tid i AGF for:

“Jeg føler, at jeg har kunnet være på toppen i mange år. Det er jeg stolt over, det er en præstation i sig selv. Det er ikke bare lige til at træde ind på den største scene i Danmark og så blive der i en klub som AGF i så mange år. Så det er jeg glad for. Jeg er også glad for, at det blev i AGF alle de år, for jeg ser stor værdi i at have været i klubben i så mange år. Jeg vil gerne huskes som en ren AGF’er og en som har været virkelig loyal for klubben i alle årene, og det føler jeg også, at jeg har. Så det vil jeg også gerne huskes for.”

“Og så er der en masse enkeltstående situationer, som jeg vil huske tilbage på: mål, pokalfinale, Europa nåede jeg trods alt med AGF selvom det blev kortvarigt. Så på den måde, så er der mange. Selvom en oprykning fra første division kan lyde åndssvagt, men i AGF er det bare noget andet, end hvis du gør det i Esbjerg eller Hobro eller hvor du gør det. Fede oplevelser, hvor man trods alt fik lov at fejre noget med fans og byen”

 

Så gi’ “Staff” et lyt og giv os meget gerne din feedback enten her, på vores sociale medier eller der hvor du lytter til din podcast. Og kom gerne med ønsker om, hvem vi ellers skal tage en snak med.

God lytning!
/KSDH

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments