Nyt lækkert podcastafsnit er klar til dig! – En opsamling på grundspillet med Morten Karlsen

3
© Tilsendt af personerne selv

#9 Opsamling på grundspillet m. Morten Karlsen og Lukas Voergaard Jepsen

I niende afsnit af vores podcast – More Than a Club – En AGF-fanpodcast – har vi besøg af AGF’s assistenttræner, Morten Karlsen, og vores egen journalist, Lukas Voergaard Jepsen. Vi samler op på Superligaens grundspil, ser frem mod slutspillet og hører, hvilke tanker trænerstaben har gjort sig siden Karlsens ankomst til klubben i august 2020.

Værter: Jonas Roulund og Ahmed Omar.

Morten Karlsen deler glædeligt ud af detaljerne i AGF’s spil og fortæller blandt andet om, hvordan man har løst situationen efter Bundu og Ankersens afgang sidste sommer. Derudover lærer vi ham lidt bedre at kende, hører hvordan han er faldet til i Aarhus og i klubben generelt.

Efter interviewet får vi besøg i studiet af vores journalist, Lukas Voergaard Jepsen, som snart er aktuel med en artikel med en stor, taktisk analyse af grundspillet – hvad gik godt, hvor kan vi forbedre os, og bør vi være nervøse for noget frem mod mesterskabsspillet?

Husk at abonnere på podcasten, for altid at modtage de nyeste afsnit i dit podcast feed. I finder som sædvanligt podcasten på Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, her på hjemmesiden eller på dette link!

God fornøjelse!

/KSDH

 

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
daddyo
26 dage siden

Virkelig god første halvdel med Morten Karlsen. Synes anden halvdel mangler nuancer. Kan godt ske det er set ud fra en gammel mands øjne, men jeg synes Patrick Olsen er begyndt med at vise hvad han kan her i de seneste 4-5 kampe. Husk hvor lang tid det tog for Eriksen at komme i gang i hans nye klub. Hvis man kiggede på PO som sekser i kampen mod Randers var han en kæmpe. Til gengæld glider man hurtigt hen over Grønbæk og Thorsteinsson. Synes de to virkelig trænger hårdt til at lære noget om at tage rigtige beslutninger. Hvis… Læs mere »

daddyo
24 dage siden
Reply to  Redaktionen

Og tak for podcasten. Kan aldrig få nok vinkler på vores dejlige klub.