Nyt afsnit af MTAC Fanpodcast!

0

Af Jonas Roulund

Så er andet afsnit af More Than a Club – En AGF Fanpodcast på gaden. Denne gang snakker værterne – Jonas Roulund og Ahmed Omar – med U19-træneren i AGF om talentudviklingen i klubben, og så bringer vi et særdeles ærligt interview med Stephan Petersen, som sender alle AGF-fans en stor hilsen.

Der er gået lidt over en måned siden Ahmed og Jonas sendte vores nye podcast på gaden, og nu er de to gutter tilbage med endnu et afsnit om vores elskede klub.

Afsnittet kan findes på Spotify, Apple Podcast, Soundcloud og der, hvor du ellers finder dine podcasts.

Stephan P: AGF er stadig min klub

I podcasten runder værterne både en hurtig evaluering af kampene siden sidst, og så har Jonas fået fat i vores tidligere kantspiller, Stephan Petersen, som i et telefoninterview fortæller om sin karriere og om hvordan tiden i AGF forløb fra hans perspektiv. Han ser i dag stadig en del til tidligere AGF’ere som Frederik Krabbe, Benny Feilhaber og Mark Howard, og så har Jakob Poulsen netop været forbi til en sleep-over hos den nu 35-årige tidligere GF’er.

Stephan Petersen nåede 225 kampe for AGF i perioden 2010-2017, og sender i podcasten en flot hilsen til alle AGF-fans.

Fatah Abdirahman: Spillerne skal ud af deres comfort zone

I afsnittet får Ahmed og Jonas AGF’s U19-træner, Fatah Abdirahman, i studiet og han fortæller blandt andet om, hvordan han gennem længere tid har presset Albert Grønbæk for at ruste ham til en tilværelse i Superligatruppen, og så får vi også hans egen usædvanlige historie, der har bragt ham så langt i trænerkarrieren i en alder af blot 28 år.

Vi håber, I kan lide, hvad I hører!

I finder podcasten (More Than a Club – En AGF fanpodcast afsnit 2) på:

  • Spotify, Soundcloud, Apple Podcast og her på hjemmesiden under fanen podcast

Husk, at I altid er velkomne til at give feedback på vores sociale medier på Facebook, Instagram og Twitter, samt herunder artiklen.

God lytning!

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments