Nyt afsnit af fanpodcasten: En snak med Jesper Lange om fankultur og hans tid i AGF

1
Fotograf: Jesper Zacho

Af Ahmed Omar

Jesper Lange havde en speciel plads hos GF fansenes hjerter, da han tørnede ud i hvidt, og har det stadig hos MTAC. Derfor tog vi en snak med ham, om hans turbulente tid i klubben, og om der er nogle grænser for, hvad fans kan tillade sig at sige og gøre på tribunerne, som en snak i kølvandet på de seneste intense kampe mod FCK. 

Hvorfor blev Jesper Lange’s ophold i AGF ikke til den succes, den var spået, da han blev hentet til klubben? Hvorfor udeblev målene og hvordan, på trods af disse kendsgerninger, formåede manden fra Esbjerg at blive publikumsfavorit?

Det er nogle af de ting, der bliver besvaret og drøftet, da Lange aflagde visit hos studiet ved Frontløberne. Derudover, var der plads til en passioneret snak om, hvad fans egentlig kan tillade sig at ytre og opføre sig, når de er til bold på stadion. Er stadion et fristed, eller er der også et vist ansvar, man bør opretholde som tilhænger?

Læn dig godt tilbage i sædet og nyd den gode time i selskab med lidt lækker AGF-lyd.

Husk at abonnere på podcasten i Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts. Og send gerne nogle stjerner vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram, Facebook eller her på siden!

 

Få notifikation
Notifikation ved
1 Comment
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
dengamle
1 måned siden

Flot indslag med sympatiske Jesper Lange – jeg kan bekræfte at JL har en oprigtighed i sin kontakt til fans. Han var altid den der altid var der, når jeg med mit arbejde med handicappede besøgte træningen – og den der kunne finde ud af at have kontakt også med handicappede.
Og så syntes jeg at jer der styrer samtalen – gør det godt – I virker bare så ærlige og oprigtige.
Mere af det…..⚽️⚽️⚽️