Nyerhvervelse fornemmede AGF-ånden

10

AGF-spillerne havde i dag første arbejdsdag efter sommerferien, og for markspillerne stod den på konditionstest på Active Institut for idræt.

Keeperne var til gengæld på træningsbanen sammen med målmandstræner Maciej Wasyniuk, og for nyerhvervelsen Emil Ousagervar det første træning siden skiftet fra OB.

“Det var en fornøjelse. Det er altid godt at starte op igen efter en sommerpause eller en vinterpause for den sags skyld. Men det var en ekstra stor oplevelse at starte i AGF. Jeg synes, jeg på anlægget fornemmede den ånd, der præger klubben,” siger Ousager til agffodbold.dk og fortsætter:

“De folk, jeg mødte, var meget positive, og mange kom hen til mig for at hilse på. Der betyder meget for mig. Det virker, som om alle omkring holdet og klubben er meget engagerede. Og så var det en fornøjelse at se, hvordan banerne stod knivskarpt. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse”.

Ousagers målsætning er at blive førstemålmand inden for tre år, og Maciej Wasyniuk ser da også perspektiver i sin nye elev.

“Han er først og fremmest en god målmand. Han har en fin størrelse, han er reaktionsstærk og god med fødderne. Samtidig er han ung, meget motiveret og ambitiøs. Han vil være med til at sikre en god kvalitet i træningen. Med ham og Steffen Rasmussen har vi to meget kompetente målmænd, og det giver en vis sikkerhed,” siger målmandstræneren til agffodbold.dk.

Få notifikation
Notifikation ved
10 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
stolteAGF
10 år siden

Det bliver spændende at følge ham!

Beikes
10 år siden

Det er det andre ikke kan forstå, og nok aldrig kommer til. Den ånd der huserer i en over 100 år gammel klub, med store traditioner. Det finder man ikke i en kold luder-klub som FCK eller FCM. Det er ikke overtro eller noget, bare fakta.

Leeds
10 år siden

Håber han kommer på med det samme…

DaButcher
10 år siden

beikes well spoken

ta meter
10 år siden

Bare det ikke er den ånd der skader alle vores spillere 🙂

Jarx Furmore
10 år siden

meter Lige mine tanker O.o

Steen6372
10 år siden

Prøvede de ikke at jage de ånder væk for nogle år siden…?

GF karma
10 år siden

Jo, de sidste af dem ER smuttet.

Martin1309
10 år siden

Ja, men man skal altså íkke puste i en flaske for at få den frem! 😉 hehe

ta meter
10 år siden

Jo, man PRØVEDE. Men der må være nogle tilbage. Se bare hvad de har gjort ved Hjalte Bo…