Nye ejere af Morethanaclub.dk

18
Morethanaclub.dk opdateringer

Kære læsere på MTAC

Som tidligere ejer Henrik Rothenbücher har meldt ud, så er Morethanaclub.dk solgt.

Vi har overtaget siden og kommer til at drive siden videre som hidtil. Vi er i gang med overdragelsen og ved at få styr på de sidste processer, hvorefter målet med siden er at gøre den endnu bedre end nogensinde før.

Vi har også en række nye idéer og projekter på tegnebrættet:

  • Nyt mobilvenligt website
  • Særlige tilbud og rabatter til MTAC-læsere
  • Samarbejde med betting-sider for gratis streaming mv.
  • Hyppigere artikler
  • Forhåbenligt tæt samarbejde med AGF
  • Og mange flere ting

Vi vil i høj grad stadig bruge frivillige på websitet. Skulle I have interesse i at hjælpe os med sitet, er I meget velkommen til at kontakte os på job@performancezoo.com. Så får vi jer sat ind i systemet. (Vi arbejder på at give vores frivillige en række ydelser som gratis billetter mv. Disse aftaler er dog ikke gået igennem endnu.)

Vi er en dansk virksomhed ved navn Performance Zoo, som har erfaring med at drive større sites inden for forskellige brancher.

Venlig hilsen
De nye ejere af Morethanaclub

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
nbngf
Bruger

Super-.
Tak til de gamle. Og held og lykke til de nye.

Prinz
Bruger

Komme Performance Zoo fra Aalborg

https://www.proff.dk/firma/performance-zoo-aps/aalborg/-/50382182-0/

Og i såfald så er i nystartet 18.1.2018 ?

Iwe
Gæst
Iwe

Men har I overhovedet noget forhold til AGF?

Skomageren
Bruger

Bare en lille hjælp til de nye ejere, hvis i gør denne side til en betalings-side, så er jeg rimlig sikker på at den lukker og slukker 🙂 Der er mange andre forums hvor vi kan udtrykke os både positivt og negativt, helt uden at skulle have pungen oppe 🙂

Når det så er sagt, så velkommen til, og jeg håber at dette site, kunne blive fremtiden for AGF snak, blandt alle os rigtige fans, som lever og dør, med klubben 🙂

Negreanu
Bruger

Det kan kun blive bedre.

Diem87
Bruger

Sker der snart noget ?

Iwe
Gæst
Iwe

Svar nu bare på mit spørgsmål… 🙂 Har I overhovedet noget forhold til AGF?

Fanoe
Bruger

Er det relevant om de er fans eller ej? Hvis de vil lave en bedre platform for os der, så er jeg sådan set ligeglad med om de holder med Agf, Ikast eller Shrewsbury.

Velkommen til!

Iwe
Gæst
Iwe

Danmarks største AGF-fanside skal ikke drives af folk, der f.eks. lige så godt kunne lave en Brøndby-side. Det siger jeg ikke, de gør eller vil. Men så længe jeg ikke får noget svar, mistænker jeg dem for i bund og grund af være ligeglad med AGF.

Juniorxx
Bruger

Og hvad så om de holder med AGF. Vores direktør, sportschef og træner er jo heller ikke “fans” af klubben. Derfor kan man jo godt være profesionel og ville det bedste i sit arbejde, i dette tilfælde for AGF. Hvis de laver en platform for fans som fungerer kan jeg ikke se det er relavant hvor de bor, eller hvem de holder med eller om de overhovedet ved noget om fodbold.

jj
Bruger

Det har den de jo svaret på ved ikke at svare. Held og lykke med det men jeg tror ikke på at det lykkedes. Der er altså ikke penge i den slags.

Lylle
Bruger

@iwe Hvorfor er det vigtigt, at de holder med AGF? Hvis de kan genopleve siden, så er det da det vigtigste. Ellers må du jo bare lade være med at bruge siden.

Iwe
Gæst
Iwe

Min holdning er, at en AGF-fanside ikke skal drives af et firma, der lige så godt samtidig kunne drive en Brøndby-fanside. Hvis det vel at mærke forholder sig sådan (og det vil jeg egentlig bare gerne have svar på). Det ville jeg synes, var enormt utroværdigt. Og ja, hvis det viser sig at være sådan (firma, der i bund og grund er ligeglad), så er jeg den, der er smuttet… 🙂

Iwe
Gæst
Iwe

@juniorxx Der er en stor forskel mellem direktør, sportschef, træner osv. og så det her (hvis det er sådan, som jeg frygter). Ansatte i AGF erklærer sig loyale over for klubben, mens de er her, og arbejder ikke samtidig for f.eks. Brøndby. Det kunne firmaet bag siden her i teorien godt. Eller kunne de? Det vil jeg bare gerne vide! Så svar gerne, kære nye ejere… 🙂

Guffe
Bruger

Jeg er helt på linie med Iwe. Det her handler også om følelser og lokalpatriotisme, så det vil imo være skævt om en iskoldt firma drev denne side alene for at tjene penge. I så fald må det manglende engagement kunne læses i artiklerne. Man kunne i det mindste ikke anklage Henzes artikler for at være uden engagement og hvieee briller på :-).
Men de vil nok have nogle frivillige fans til at levere indholdet med følelser. Er det overhovedet lovligt, hvis der bare sidder ejere og skummer overskuddet? Frivillige hører vel mere til i foreninger og NGO’er osv?

jj
Bruger

Hov hov så sjovt er det altså hellere ikke.