Ny sport? Sådan vælger du den rette ketcher

0

Dette indhold er sponsoreret

Badminton er en stor sport i Danmark, og mange rammes årligt af en badminton-feber. Dette gør sig for eksempelvis især gældende, når Viktor Axelsen, eller en af Danmarks store talenter, repræsenterer Danmark i verdens store turneringer. Er du også klar til at melde dig ind i din lokale badmintonklub, er første skridt at finde det rigtige udstyr. Hos Sport-net finder du forskellige ketchere, der matcher ethvert niveau.

Til nybegynderen

En ketcher bør matche din spillestil og dit niveau. Denne rettesnor er imidlertid svær at lade sig guide af som nybegynder, hvor man måske ikke kender sit eget spil endnu. Derfor kan følgende tommelfingerregler være en god hjælp, når du skal købe din første ketcher: En letvægtsketcher er altid en god idé til en nybegynder. Det skyldes, at sådanne ketchere, der vejer mellem 85 gram og 90 gram, er nemme at kontrollere, så du kan lave hurtige vendinger, slå hurtigere og skifte mellem forskellige typer af slag hurtigt. Den lette ketcher sikrer tilmed, at du har mindre chance for at overbelaste dine håndled og skuldre.

Til den øvede

Med alle fordelene ved en letvægtsketcher, hvorfor så nogensinde gå efter en tungere model? Øvede badmintonspillere kan imidlertid have brug for tungere ketchere med højere balancepunkter. Sådanne ketchere sikrer mere power i slag, hvilket for eksempelvis er en kæmpe fordel i en smash. Ønsker du at optimere din smash yderligere, kan du med fordel gå efter en badmintonketcher i en isometric form, da denne form giver dig mulighed for at ramme fjerbolden med langt mere styrke end for eksempelvis en ketcher i en oval form. Ønsker du en mere all-around ketcher, der ikke kun tilgodeser det offensive spil, er en FORZA SUPREME 4000 en oplagt ketcher til formålet.

Til familieferien

Ønsker du ketchere til hele familien, som i kan bruge i haven eller i sommerhuset, kan i med fordel gå på kompromis med kvaliteten og gå efter en god pris i stedet. Det skyldes, at sådanne ketchere ikke nødvendigvis skal passes på og plejes, men i stedet skal være genstand for leg og glade dage. Hos Sport-net kan du finde billige børne- og voksenketchere, der stadigvæk opretholder en vis standard. Modellerne YONEX MUSCLEPOWER 2JR, YONEX NANORAY ORION og YONEX NANORAY JUNIOR er gode eksempler derpå. Børneketchere til fordelagtige priser kan tilmed senere hen vise sig at blive en god investering i dit barn og den måske næste store Viktor Axelsen.

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments