Ny podcast om AGF

0

Af Jonas Roulund

More than a club lancerer en ny podcast om vores elskede klub – AGF!

Morethanaclub.dk er klar med en ny podcast om vores allesammens AGF. Vi vil bruge vores store netværk i- og omkring klubben til at dække holdet i et månedligt format, hvor et tema vil danne rammen om snakken.

I kan finde første afsnit på Spotify, iTunes og Soundcloud. Hjemmesiden vil snart også have vores afsnit!

 

Derudover vil vi bestræbe os på altid at have en gæst i studiet, og der arbejdes allerede nu på at hive koryfæer ind til kommende episoder.

I første afsnit snakker vi om den aktuelle situation i klubben efter transfervinduet, bringer et interview med gode gamle PC, og så har vi formanden for AGF Fanclub Aarhus, Anja Beikes i studiet, til en snak om, hvordan man holder sådan en forening kørende i en Corona-tid.

More Than a Club – en AGF-fanpodcast kommer til at udkomme en gang om måneden, og vi vil i så vidt mulig udstrækning forsøge at inddrage jer derude – hvad vil I høre om, hvilke interviews skal vi lave på Fredensvang, hvem vil I gerne have i studiet?

Vi ser frem til jeres bidrag og konstruktive feedback på Twitter og Facebook.

 

Om værterne:

Med en fortid som praktikant og freelancer i AGF’s kommunikationsafdeling, en uddannelse som journalist og et bankende AGF-hjerte tager Jonas Roulund jer i hånden og fører jer gennem udsendelsen. Han spiller selv fodbold på AGF’s amatørhold og er derudover en del af More Than a Clubs redaktion. Han er fortsat tilknyttet AGF til hjemmekampe, hvor han hjælper kommunikationsafdelingen og skriver for agf.dk, mens han i hverdagen tjener sine penge på et fuldtidsjob hos Salling Group.

Ahmed er stor AGF-fan, der med følelserne uden på tøjet og stærke holdninger tager del i debatter og quizzer med gæster i podcasten. Han har tidligere studeret Sociologi på universitetet, men har nu helliget sig et år med arbejde og kreative projekter – såsom podcastproduktion og arbejde for Morethanaclub.dk.

Vi håber, I vil tage godt imod vores nye format!

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments