Ny AGF-back melder sig endelig klar til at spille

0
Foto: AGF TV

En grim knæskade har holdt den 23-årige hollandske back, Kevin Diks, fra de varme pladser i truppen, men nu øjner han selv et snarligt comeback og samtidig debut for AGF. 

AGF kunne i starten af september præsentere en hollandsk back med klubber som Fiorentina og Empoli på CV’et, og det er altid spændende, når AGF henter spillere med fortid i store europæiske klubber.

Det store ‘men’ kom sig af, at Kevin Diks havde været skadet siden maj 2018, hvilket havde resulteret i i rundt nul på kampkontoen for begge klubber.

Nu er den 23-årige hollænder på vej tilbage i kampform, og selv mener han at være klar efter landsholdspausen.

– Jeg har det rigtig godt. Knæet har det fint, og formen er endelig også ved at være, hvor den skal være. Jeg regner med at være klar til at spille engang på den anden side af den her landskampspause, siger Kevin Diks til Århus Stiftstidende.

Det bliver svært at komme ind fra højre med en halvanden årig skade i bagagen og slå Munksgaard af positionen, men Kevin Diks er et spændende navn, der samtidig giver bredde til truppen, og et muligt indhop mod Silkeborg eller i pokalkampen mod OB kunne godt være aktuelt.

Foruden det mislykkede forsøg i Italien har Diks spillet 31 kampe for Feyenoord, hvor han har spillet mod Manchester City og Napoli i Champions League.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments