Nulløsning på Ceres Park – Vi giver karakterer til spillerne

14

Det blev en tør og kedelig affære i dagens opgør mod AaB. Hjemmeholdet startede ellers fremragende, men mistede pusten i anden halvleg, og må altså nøjes med endnu en uafgjort i grundspillets sidste kamp.

En kamp hvor bolden have svært ved at finde sig til rette på det knoldede græstæppe, der tydeligt kunne ses på spillernes boldbehandling. AGF kom ellers godt fra start da de offensive kræfter i form af Jens Stage, Tobias Sane og Bundu gjorde god figur.

Særligt Jens Stage fremviste glimrende form, da han skabte utallige chancer i hjemmeholdets favør. Dog manglede der lige den sidste skarphed. Her skal fokus særlig rettes mod Martin Pusic, der endnu ikke har fået hul på målbylden. Selvtillid så det ikke ud til han manglede, bolden ville bare ikke ind.

Se også: http://www.morethanaclub.dk/skadesplaget-forsvarsklippe-er-paa-vej-tilbage/

I stedet kunne AGF sagtens holde gæsterne fra de helt store chancer, og det må blive en godkendt kamp set fra det defensive perspektiv. David Nielsen har fået skabt en struktur på holdet, hvor bagkæden holder stand. Særligt Amini og DAP gør fremragende figur af sig på midtbanen. Men man kan ikke vinde en fodboldkamp uden at score mål – og det bliver den tredje hjemmekamp i træk uden scoring. Et problem, der for alvor skal gøres noget ved.

Spillerkarakterer (1-5)

For selvom første halvleg nærmede sig en magtdemonstration i boldbesiddelse og chancer, så manglede hjemmeholdet den sidste skarphed.

Martin Pusic, 2. ender med bundkarakter i dagens opgør. For selvom han udviste gode takter, fik skabt chancer og brugt sin fysik, så efterlader han 2-3 store chancer, der som minimum burde havde resulteret i en kasse.

Jens Stage, 5. Matchvinderen fra sidste opgør gjorde igen stor forskel i dagens opgør. Han skaber chancer, udviser overblik og vilje, og det sender altså midtbanespilleren mod topkarakter.

Bundu, 3. Bundu har farlige aktioner men mangler det sidste. For selvom han virker ihærdig og hurtig, så mangler han den sidste skarphed, der resulterer i de helt store chancer.

Amini, 4. Den stærke australier får ryddet op gang på gang. Det er svært for modstanderne at få plads på midtbanen når Amini spiller godt. Han er bare en ubrydelig fighter, der gang på gang får brudt angrebsspillet.

Jovanovic, 4. Det skal nævnes at den dygtige keeper holder cleansheet. Dog uden de helt store chancer formår han alligevel at afværge et par farlige situationer, der sagtens kunne have resulteret i en AaB-scoring.

Det bliver altså bundkarakter til Pusic og topkarakter til Stage. Trods gode intentioner mangler skarpheden endnu for østrigeren. Jens Stage nærmer sig en fast startposition efter dagens takter, en flyvende Stage, der udviser selvtillid og gode aktioner giver ham dagens højeste karakter.

Få notifikation
Notifikation ved
14 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Mathis
4 år siden

Jeg kan godt lide FMH… men det bliver meget rart med et program helt uden Jan Schouby

jj
jj
4 år siden

Horup slår sig op som en hårdtslående journalist, men er en sød og konfliktsky bamsefar.
Men så er det altså derfor jeg ikke har fået set fhm under nye år. (Ser det kun hvis det har relevans for mig)

Skipper
4 år siden

iolli – det har ikke noget med de nye ejere at gøre? Spøg til side. Synes også Horup tit blir en stor undskyldning for sig selv og lige så snart, der blir dårlig stemning i studiet så tager han alt på sin kappe og undskylder og tør sjældent at kikke folk i øjnene når han spørger eller de svarer. Glæder mig til det nye, men har da også været fast seer af FMH.

kimBo
4 år siden

Schouby er jo bare pigesur fordi at AGF manglende tilstedeværelse også gør hans mere eller mindre ligegyldig. At AGF vælger at styrer som megen content som muligt fra egen forretnings øjemed er jo bare et tegn på udviklingen der er sket Ift some. Så længe medier i større grad leve/fokusere r på clickbait, så kan det være en genial måde at styre sin supertanker på. Man for derved mulighed for at levere det indhold man mener giver mening for klubben og dets fanskare. Der vil jo altid være kritik og fokus på AGF uanset hvilken medie klubben deltager eller ikke… Læs mere »

don marisco
4 år siden

DEt bliver nu spændende at se hvilken ny og forbedret løsning som er i støbeskeen.

Sidder lidt med fornemmelsen af at det bliver en slatten løsning.

Det nye initiativ skulle jo gerne sparke r..

Ellers kommer der rigtigt fart i angrebene fra medierne

Aarhus_1000
4 år siden
Reply to  don marisco

Har på fornemmelsen at det bliver noget der starter med en betting reklame i 45 sek. Efterfuldt af 2 min. indhold. Afrundet med 45 sek. bettingreklame.

niels2
4 år siden

Disse kommentar høre hvis til et andet indlæg !!!!

starks
4 år siden

Hvorfor skriver i om FMH her, og hvorfor får kun 5 spillere karakter. Og hvordan får Stage 5? Det betyder at han ikke kan spille bedre.

Guffe
4 år siden

Enig starks. Hvis Stage får den absolutte topkarakter efter dagens kamp er der ikke plads til forbedring. Det skulle jeg nok mene at der var. Og om karakterer til fem spillere – hvorfor? Er i øvrigt ellers ret enig i vurderingen af spillerne.

Unknown99
4 år siden

Hvor DAP henne på skalaen? Syntes han havde rigtig mange gode aktioner.. defensivt som offensivt?

chilli
4 år siden

Syntes også at F.eks. DAP gjorde det godt i dag. Men skræmmende så ineffektive vi er, og det kan godt gøre mig lidt nervøs ift. de kommende 6 kampe.

Jeg er klar over, at banen var skyld i mange af de dårlige afslutninger. Men vi burde alligevel være i stand til, at lave et par kasser mod et ringe Aab hold.

Guffe
4 år siden

Synes i øvrigt ikke at kampen var kedelig. Masser af omstillinger og en åben slagudveksling. Bare ærgerligt at vores angribere ikke sparker bedre til bolden.

zcml
4 år siden
Reply to  Guffe

Synes den sidste halve times tid blev lidt af en “ørkenvandring”, men ellers synes jeg nu spændingen var ok. 0-0 kampe behøver ikke nødvendigtvis at være kedelige! Den i søndags var måske ikke blandt de mest spændende, men heller ikke blandt de mest kedelige. Ærgerligt at AGF ikke formåede at udnytte de chancer de fik; Pusic må siges at skylde et par mål efter kampen, hvor han kom til at se direkte uskarp ud, og kunne ikke forstå at DN ikke prøvede at sætte Riel ind lidt tidligere. Bundu gjorde mange ting rigtigt, men tog ofte lige den forkerte beslutning… Læs mere »