Nu kan du høre More than a clubs store sæsonevaluering

0

I 12. afsnit af vores podcast – More than a club – en AGF fanpodcast har fire mand fra More than a clubs redaktion samlet sig på sportspubben Panenka til den helt store sæsonevaluering. Tag del i debatten, få sat gang i de store AGF-tanker og mærk spændingen i quizzen, når fjerdepladsen og sæsonen 2020/2021 endevendes!

Spillet på og uden for banen, resultaterne, fremtidsperspektiver og transfers bliver diskuteret af de fire MTAC-skribenter, Jonas Roulund, Ahmed Omar, Rasmus Thomsen og Lukas Jepsen, som overværede AGF’s sidste kamp i sæsonen 2020/2021 med en vis blanding af apati, pessimisme og forhåbninger.

For kan vi være tilfredse med fjerdepladsen? Er der håb forude? Og hvordan har man det som AGF’er, når Brøndby vinder guld?

Alt det runder vi i 12. afsnit af podcasten, hvor Panenkas pissoirer også får et stort shout-out med på vejen fra de fire fodboldentusiaster. Hør hvorfor og find podcasten i Apple Podcast, Spotify, Castbox eller der, hvor du ellers plejer at finde dine podcasts.

Kære læser – Læn dig godt tilbage og nyd en times AGF-lyd i selskab med en flok semi-tilfredse AGF-skribenter.

… og husk endelig at abonnere på podcasten, så du aldrig misser et afsnit samt smide nogle stjerner efter os i Apple Podcast. Og del gerne tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god lytning!

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments