Nu kan du finde fodboldrejser på morethanaclub.dk

0

Vi er glade for at kunne præsentere en ny sponsor og samarbejdspartner på morethanaclub.dk, nemlig Movement Travels & Events, som man bl.a. kan besøge ved at klikke på den øverste kategori til venstre på sitet, ”Fodboldrejser”.

Movement Travels & Events har mange års erfaring og skriver om dem selv:

”Vi er et passioneret rejseselskab, der startede ud med skirejser men som tiden er gået, er der kommet meget mere med. I snart 10 år har vi været en af DBUs rejsepartnere på landholdets kampe i udlandet og til slutrunderne, men da interessen fra egen side har været til mere fodbold, har vi i de seneste år, arbejdet os ind i de europæiske ligaer. Særligt Barcelona, hvor vi tillader os at kalde os selv eksperter.

Men vi vil gerne sende endnu flere glade fodboldfans af sted, og derfor har vi valgt at gå sammen med morethanaclub.dk, for at gøre opmærksom på mulighederne for at se særligt spanske og engelske kampe.

Mange er måske af den opfattelse, at det er en meget omkostelig affære at tage på en fodboldrejse – men vi synes efterhånden, at vi har fået nogle så gode aftaler på plads – at man kan komme af sted med hotel og kampbillet til under 1.100,-

Vi håber, at vi sammen med morethanaclub.dk kan byde rigtig mange af sidens brugere velkommen i løbet af foråret 2012 – eller måske til sommerens EURO 2012.”

Vi byder velkommen til Movement Travels & Events og ser frem til et forhåbentligt langvarigt samarbejde.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments