Nordstrand: jeg kender ikke til AGF interesse

8

Der har i de seneste dage floreret et kraftigt rygte om, at Morten Nordstrand skulle være tæt på at skrive med AGF. Men spørger man personen selv, så har det ikke noget på sig.

“Jeg må indrømme, at jeg fik lidt af et chock da jeg læste det. Jeg har ikke hørt om nogen interesse fra AGF, eller at jeg skulle være på vej til lægetjek. Jeg er lidt uforstående overfor sådan en historie, da den er grebet ud af den blå luft, men sådan er det”.

“Det er jo heller ikke første gang, at jeg er indblandet i en nyhed, hvor jeg er blevet rygtet til en anden klub. Selvfølgelig biver man lidt irriteret over det, men jeg har vænnet mig til det”, fortæller Morten Nordstrand til Kanalsport.

Få notifikation
Notifikation ved
8 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
jj
jj
9 år siden

I chock? Er det mon fordi han slet ikke havde regnet med, at det var klubber på det høje niveau, der var ide efter ham? 🙂

vieri
9 år siden

Jeg ved selvfølgelig ikke om der er noget sandhed i det her rygte , men det er jo ikke overraskende i at Nordstrand afviser kendskab til historien . Han har jo ikke lov til at tale kontrakt med andre klubber uden FCK's accept før 1 jan 2012 . Derfor ville han jo skyde sig selv i foden hvis han bekræftede at der har været kontakt.

jan_F
9 år siden

Han må gerne snakke med AGF før 1. januar, hvis bare FCK har sagt godt for det … ifølge rygtet, så skulle han skifte til januar altså 6 måneder før kontraktudløb – hvilket jo må betyder at AGF skal købe ham fri – derfor er de 6. måneder uden betydning.

Schmidt
9 år siden

… Med mindre FCK ikke er orienteret om Nordstrands forhandlinger med GF. I så fald er dette rygte yderst ubelejligt

vieri
9 år siden

F . Det er sådan set også det jeg skriver . " Han har jo ikke lov til at tale kontrakt med andre klubber uden FCK's accept før 1 jan 2012 . "

zytex92
9 år siden

Det gøre ik mig noget vis han ik kommer… Som sagt så bare giv os en ny Hurtig spiller… Uha en Blandning med Nando og White…. Nums!! nums !!

Always AGF
9 år siden

"Jeg må indrømme, at jeg fik lidt af et chock da jeg læste det. Jeg har ikke hørt om nogen interesse fra AGF" – Det er jo løgn din lille gnom…
Det er jo ikke første gang du er kædet sammen med AGF i år og selv besvaret på spørgsmålet herom… FJOLS

jan_F
9 år siden

Det jeg "angriber" er, at grunden til at Nordstrand afviser skulle være fordi han vil skjule, at han har ført ulovlige forhandlinger med GF … hvis det skal passe til det oprindelige rygte, så vil skiftet ske til januar – og hvis kun lægetjekket mangler, så kan vi da roligt regne med, at FCK har været inde over, og mulige forhandlinger har derfor været tilladt.