Nordstrand-agent: Har overhovedet ikke været i kontakt med AGF

7

Sporten.dk skrev tidligere i dag, at AGF angiveligt har tilbudt Morten Nordstrand en 3-årig kontrakt.

Den historie er der dog slet ikke hold i, hvis man spørger FCK-angriberens agent Bjarne Goldbæk, der aldrig har snakket om Nordstrand med AGFs sportschef Brian Steen Nielsen.

“Vi har aldrig på noget tidspunkt været i forhandlinger med AGF. Jeg har slet ikke været i kontakt med AGF omkring Morten Nordstrand. Historien har intet på sig,” siger Bjarne Goldbæk til tipsbladet.dk.

Få notifikation
Notifikation ved
7 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
jeppe85
9 år siden

Klaus Egelund fra EB, på hans twitter:
Nu bliver @M_Nordstrand koblet med #AGF. Det stemmer skidt med mine informationer, der peger mod udlandet. Nord er i bedste fald i top ti😏

efterfulgt af dette tweet:
Præcisering vedr #Nordstrand. Jeg hører at #AGF sandsynligvis finder ikke-dansk angriber. Kikser Esbjerg kapital så er bud på lange mulig.

Han har før ramt meget godt angående AGF handler..

Steen6372
9 år siden

Det var da ellers en voldsom trang til at dementere der. Agenter plejer vel ellers at have det fint med forkerte rygter i pressen.

jj
jj
9 år siden

Mon ikke han er påvirket af sine optrædner i caspar og mandril aftalen. 🙂

Pauli
9 år siden

Nu ved jeg ikke præcist hvilken dato MN's kontrakt udløber, men hvis der stadig er mere end et halvt år til så vil det vel også være imod reglerne at forhandle forhåndskontrakt. Måske derfor Bjarne ikke har hørt noget!?

deedrah
9 år siden

@jyhne
"nu går det lidt hurtigt, Casper. Jeg kunne godt have brugt lidt mere forberedelsestid" 😉

Steen6372
9 år siden

Pauli: Det er faktisk en god pointe. Hvis AGF har opført sig ifølge reglerne, er det FCK man direkte har henvendt sig til. Jeg ved ikke hvor udbredt det er at overholde de her ting, når man er i december forud for det sidste halve år af kontrakten, men Randers fik da bl.a. en del ballade, da de forhandlede med Aabech sidste år på det her tidspunkt. Faktisk den ballade som fik Randers til at slå tilbage mod Lyngby angående Aabechs og senere Riises kontraktforhold i Lyngby.

jan_F
9 år siden

Hvis rygtet er rigtigt, hvilket det ikke ser ud til, så har BSN snakket med FCK – de 6 måneder til kontraktudløb gælder jo hvis man vil skrive kontrakt efter kontrakten er udløbet – det er ikke det AGF vil – de vil (ifølge rygtet) købe Nordstrand, så han kan starte til januar – i det tilfælde må de jo snakke med klubben/spilleren når de vil.