Niklas Backman til MTAC: ”Jeg er snart tilbage i fuld træning”

3

Af Martin Johannes Haastrup Madsen

AGF’s evige kriger, Niklas Backman, er lige nu på vej tilbage fra skade. Vi tog en snak med ham, for at høre om hans aktuelle situation, hvor han er på vej tilbage fra en skade, samtidigt med at et kontraktudløb i sommeren 2021 ligger og lurer i kulissen.

Backman har ikke spillet siden 1-1 kampen i Randers den 20. september, hvor han udgik med en skade. Nu er vores elskede viceanfører dog snart ved at være klar.

Det går godt! Nu har jeg løbet meget i dag, og er begyndt at træne lidt hårdere, og nu håber jeg, at jeg snart kan træne fuldt med holdet igen. Så det går fint!”

 

Selvom Backman snart bør være tilbage i fuld træning, så er det svært at sige, hvor langt han præcist er fra at være kampklar. Backman holder dog sit fokus på at blive klar hurtigst muligt.

”Først skal jeg begynde at træne fuldt med holdet igen, og derefter er det op til David at bestemme, hvorvidt jeg skal spille. Men nu har jeg bare fokus på at komme tilbage til fuld holdtræning, og det tror jeg, er meget snart. Efter det, så fokuserer jeg på at ramme de 100% igen”

 

Med et kontraktudløb til næste sommer, kunne de fleste spillere godt finde på at tænke sig til andre adresser. Samtidigt er, den altid hårdt kæmpende, Backman blevet 32 år, og så kunne endnu et udenlandseventyr være lukrativt for Backman, der tidligere har været i Kina. Dette er dog slet ikke noget, der har strejfet fanfavoritten, som er utroligt glad for at være i AGF.

”Jeg tænker ikke så meget på det. Jeg ved godt, at jeg har kontraktudløb til sommer, men nu er mit fokus kun på at komme tilbage stærkere end jeg var før. Jeg har trænet rigtig godt i denne periode i AGF, så det er der mit fokus ligger. Når jeg begynder at spille igen, så kan jeg tænke på min fremtid. Men jeg er glad for at være her og mit fokus er her!”

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
dengamle
1 måned siden

Har vist aldrig hørt en spiller sige at han tænker på fremtiden. Den tror vist ikke mange på – så skulle fodboldspillere være de eneste det ikke gjorde dette.
men dejlig at an er på vej retur…

zcml
1 måned siden

Kunne godt bruge ham til at få stabiliseret forsvaret igen!

jj
jj
1 måned siden

Jeg elskede Backman – men det så skidt ud sidste gang han kom tilbage fra en skade. Jeg tror desværre han er færdig 🙁 Jeg håber ikke de laver en Amini og giver ham en forlængelse for gammelt venskabs skyld.