Niklas Backman til MTAC: Jeg er lidt old school

1
Fotograf: AGF.dk

Klubbens svenske anfører Niklas Backman, er en elsket mand blandt AGFs fans. Backman er nærmest blevet synonymet for den succesrige periode, som holdet er inde i for tiden.

Morethanaclub.dk fangede Backman til en kort snak om hvilken rolle han har på holdet:

–  Jeg er lidt anderledes end de andre spillere. Jeg er nok lidt mere ”old school”. Jeg er en forsvar med stort f og jeg elsker at forsvarer og at være verbal. Jeg synes jeg er kommet godt tilbage fra min skadesperiode.

Kaptajnen har spillet syv 3F Superligakampe i denne sæson, og han har været med til at hente 19 point. I de syv kampe, har holdet desuden en målscorer på 14-2.

Om årsagen til den fantastiske stime sagde Backman bl.a. følgende til MTAC:

– For det første så synes jeg, at vi har en fantastisk stemning i truppen. Og vi arbejder rigtig hårdt for hinanden. Jeg synes ikke, at vi har nogle luksusspillere. Vi arbejder rigtig hårdt og det tror jeg er vigtigt. Vi er inde i en rigtig god periode, og vi har den der følelse på banen, at vi ikke kan tabe. Og det er en fantastisk følelse.

Niklas Backman har kontraktudløb 30.06.2021 og til den tid vil han være 32 år gammel. Men Backman er ikke afvisende overfor at skulle blive i klubben endnu længere tid:

– Ja det kan jeg sagtens (se ham selv blive i klubben, red.). Jeg har det rigtig godt her. Og jeg har stadig over halvandet år tilbage af min kontrakt. Jeg er lige der, hvor jeg vil være lige nu. Men noget af det, som jeg har lært i fodbold er, at du aldrig ved hvad der sker. Men jeg kunne godt tænke mig at blive her i lang tid.

Niklas Backman kom til AGF i januar 2016 og har siden da, spillet 87 kampe i den hvide trøje.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
MC
Bruger

Du er en badass forsvarsgeneral, er hvad du er!