Niklas Backman: Jeg kunne godt tænke mig at blive

3
Fotograf: AGF.dk

AGF’s svenske midterforsvarer Niklas Backman er åben omkring en mulig kontraktforlængelse med byens hold

Niklas Backman’s kontrakt med AGF udløber nu til sommer. Dette er dog ikke lige med et farvel til spilleren, da han er åben omkring en mulig forlængelse med AGF.

Backman har fortalt følgende til Århus Stiftstidende.

– Ja, jeg er vildt glad for at være her, og ja, jeg kunne godt tænke mig at blive. Jeg er 30 år gammel, så der er også mange ting, der skal falde på plads, når man skal lave en ny kontrakt. Jeg har måske en eller to kontrakter tilbage i min karriere.

– Det skal også passe ind med familien. Mit andet barn kommer i næste måned, så der er meget, der skal gå op. Men jeg er positiv i forhold til en løsning.

Backman fortæller at han er i dialog med klubben, mens hans forsvarspartner Pierre Kanstrup onsdag meddelte, at AGF ikke har taget kontakt til ham, omkring en kontraktforlængelse.

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Frejensvang
Bruger

Ja tak, forlæng!

Unknown99
Bruger

hvad med kantstrup? Så lige han nægter at gå tiggergang, men gerne vil udtale sig på opfordring af en journalist, er det ikke bare spin fra hans side af, for at ligge pres på AGF, men også samtidig åbne en lille dør for andre klubber?

zcml
Bruger

Backman har haft sit døj med skader, men har været en vigtig mand for os, når han har været klar. Og er pt. vores bedste midterforsvarer (kender ikke Tingagers nuværende niveau).
Håber parterne bliver enige om en forlængelse på et par år!