Niklas Backman: Jeg vil gerne slutte godt af, inden jeg skal et andet sted hen

Skrevet den 2. november 2017 - 13:09 af
Fotograf: AGF.dk

Svenske Niklas Backman er en af de bedre forsvarsspilleren AGF har haft de seneste år, og han var fast mand i bagkæden indtil han blev skaden. Skaden holdt ham ude i flere måneder, og da han endelig blev fit, var der andre foran i køen.

I det centrale forsvar er det i øjeblikket nyindkøbte, Pierre Kanstrup og backen, Jesper Juelsgård der er førstevalget, og det er ikke noget, der huer den svenske forsvarsspiller.

I øjeblikket accepterer han situationen, men han er også besluttet på, at han skal videre, hvis svenskeren fortsætter med at være henvist til bænken:

“Der kommer et tidspunkt, hvor man er nødt til at sætte sig og snakke om det. Men det er ikke nu. Vi har nok at gøre. Får jeg ikke spillet her, så må vi se på mulighederne. Men jeg vil gerne slutte godt af, inden jeg tager andre steder hen”, udtaler Backman til JP.dk.

Udover Backman i det centrale forsvar, sidder også den rutinerede Mikkel Rask på bænken.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. En ikke-historie, hvad skal han ellers sige? Hvis han havde sagt, at han er tilfreds med ikke at spille og bare håber på slet ikke at være på holdet, så han kunne holde weekenden fri, så ville der være en historie!

  2. Når alt kører og han ikke mister hovedet – så er han god.. men I må ikke glemme de mange gange hvor han buser frem mod en angriber, bliver sat og sætter på samme tid resten af forsvaret.. så bedre er han ikke taktisk.. jeg selv har ofte forestillet mig ham som en fantastisk bagerste midtbane i stedet for..

    Dog, i lyset af, at forsvaret er rystet og ikke fungerer pt.. så er jeg enig i at, det burde være tid til en ny chance for ham.

Skriv et svar