Niels Kristensen på vej tilbage

4

Niels Kristensen fik i marts i år en slem knæskade i en træningskamp mod Randers. Dette skete netop, som det unge midtbanetalent var begyndt for alvor at banke på til en plads i førsteholdstruppen. Han har desværre ikke spillet en kamp siden. For det, som både lægestaben i AGF og hovedpersonen selv regnede for en mindre skade i starten, viste sig efter nærmere undersøgelse at være en alvorlig læsion på det forreste korsbånd.

Niels Kristensen var nød til at gennemgå en operation, som ville holde ham ude i minimum seks måneder. Den 19-årige midtbanespiller er dog nu ved at være godt på vej til snart at spille fodbold igen. Således er han begyndt at træne med småløb, mens han dog er nød til at holde sig væk fra tacklinger og nærkampe. Det forventes, at Kristensen er tilbage på træningsbanen for fuld kraft efter nytår.

– Jeg har tit tænkt på, at fodboldspillere plejer at betragte vintertræningen som surt slid. Sådan ser jeg slet ikke på det nu. Jeg glæder mig helt vildt, fortæller Niels Kristensen til Århus Elites magasin TRIBUNE.

Som bekendt, blev også AGFs svenske forsvarsspiller, der var tiltænkt en meget central rolle på holdet, også skadet i opstartsfasen inden forårssæsonen. Den erfarne svensker har støttet og rådgivet den unge midtbanespiller meget igennem skadesforløbet.

– Olof har betydet meget for mig. Han er en fantastisk person, og han har stor erfaring. Han har lært mig meget både på og uden for banen. For eksempel på det taktiske område. Vi har set de andre træne og gået og talt om det, vi har set. Han har været god til at sige: “Prøv at se. I den situation skal den spiller gøre sådan og sådan.” Han har givet mig en masse input og været med til at fremme min forståelse for taktiske detaljer, fortæller Kristensen.

Man kan altså glæde sig til at se Niels Kristensen såvel som Olof Persson tilbage på banen i det nye år, da det på ingen måde tyder på, at nogle af de to skulle have mistet forståelsen for spillet igennem deres fravær derfra.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Steffan Flyvholm
13 år siden

Lyder rigtig godt at olof har hjulpet ham.. Når nu NK ikke er ældre og har mere rutine, tror jeg godt det kan være meget værd for hans udvikling at få hjælp til taktisk forståelse fra en så rutineret herre som olof.. Glæder mig til at se dem begge to i aktion igen!

fladmose
13 år siden

Tak for den bedst mulige start på dagen :K:K

caagaard
13 år siden

Det ender sgu med at vi skal have Olof som spillende træner…! Lader til at han har haft stor betydning for op til flere i truppen og det er imponerende, når han kun har spillet træningskampe. Han er mit halmstrå til foråret, når det begynder at snerpe til omkring nedrykning….

cv
cv
13 år siden

Jeg har også en eller anden ide om at det måske kunne være en rigtig god ide at få tilknyttet Olof Persson som træner på et tidspunkt.