Niels Kristensen: Jeg har en god fornemmelse

3

Niels Kristensen blev spået en stor fremtid, da han allerede som 18-årig fik sin debut på AGFs førstehold og med en række gode præstationer imponerede både trænere og fans.

Niels Kristensen har dog desværre stadig sit egentlig gennembrud til gode, da han op til flere gange er blevet ramt af alvorlige skader, som har holdt ham ude i flere måneder af gangen.

En af disse skader, et overrevet korsbånd, forhindrer netop nu den talentfulde spiller i at komme ud på banen sammen med holdkammeraterne.

Spilleren selv er dog stadig fortrøstningsfuld:

“Det går fint, måske lidt bedre end jeg havde forventet, men der går stadigvæk en to-tre måneder, før jeg kan træne ordentligt med.”

“Jeg har en god fornemmelse, men det er klart, at knæet først for alvor kommer på prøve, når jeg kommer til at kunne træne med bold og skal ind i nærkampe,” siger midtbanespilleren til Århus Stiftstidende.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
grind88
11 år siden

Stakkels knægt. Go bedring.

Utzon
11 år siden

Jeg prøver bare at forestille mig hvad han kunne have været blevet til..

Christian Mosgaard
11 år siden

Hvad er han nu? 19? Niels' tid på banen er ikke forbi. Spørgsmålet er om de vil lade ham få chancen når det går så godt. Men han starter nok for andetholdet i foråret…. Og så må vi se.