Niels Kristensen: Det lykkes meget godt for mig

3

Niels Kristensen var i onsdagens kamp mod Sønderjyske med fra start. Midtbanespilleren fik 70 minutter på banen som højre kant. Her gjorde den unge AGFer en rigtig god figur.

– Jeg er meget godt tilfreds. Erik vil gerne have at vi sætter fart, når vi får bolden på kanten. Vi skal turde udfordre vores direkte modstander og ikke være bange for at miste bolden, og jeg synes, at det lykkes meget godt for mig. Jeg er med i flere gode angreb og kommer også frem til et par chancer, så alt i alt er jeg godt tilfreds, siger Niels Kristensen til klubbens hjemmeside.

Efter kampen fra Cheftræner Erik Rasmussen også rigtig godt tilfreds med Niels Kristensen indsats. Du kan se ham rose AGFeren på MTAC TV.

Få notifikation
Notifikation ved
3 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
claus martin
12 år siden

Unknown 99.

For ca 10 sek. siden, var du måske den eneste der kunne se komikken. Men det er du ikke mere…Godt set.

Unknown99
12 år siden

[quote]kke være bange for at miste bolden, og jeg synes, at det lykkes meget godt for mig.[/quote]

er det kun mig der syns det er sjovt? :D:k:k:k

marcelsm
12 år siden

Godt spillet niels! 🙂