Nicklas Helenius til MTAC: Vi ser rigtig stærke ud

0
Foto: Ole Nielsen

I sommerens transfervindue handlede AGF, hos 3F Superliga-konkurrenterne fra OB, da man præsenterede angriberen Nicklas Helenius.

Der er nu gået et par måneder siden skiftet, og det var en positiv og sympatisk Nicklas Helenius, som morethanaclub.dk fik sig en snak med:

– Jeg har været rigtig glad for at komme til AGF. Jeg har følt mig tilpas med det samme og følt, at jeg har kunnet være mig selv.

Indtil videre har AGF-fansene ikke set så meget, til deres nye angriber, men det er der en simpel forklaring på:

– Jeg har egentlig bare haft fokus på at lægge på. Vi har lagt en god plan for, hvad jeg kan blive lidt stærkere i, f.eks. min fysik. Da jeg kom til, havde jeg et efterslæb, med lidt skader. Og så var jeg lige kommet godt ind på holdet og i startopstillingen, og så fik jeg desværre en ankelskade. Men jeg er kommet godt tilbage og føler mig endnu stærkere nu, så det er bare at se fremad sagde Helenius til MTAC.dk

Da Helenius blev præsenteret i klubben, undrede nogle fans sig. Vejen til spilletid så svær ud, da man allerede havde Patrick Mortensen og unge Alexander Ammitzbøll til kun én plads i front.

På trods af konkurrencen i front, så er Helenius ydmyg, men han tror på, at der nok skal komme spilletid til ham:

– Som jeg sagde fra starten af, om mine konkurrenter til pladsen i front, så ser jeg dem ikke, som mine konkurrenter, det er mine holdkammerater. Jeg har det skide godt med både ”Patti” og Ammitzbøll. Der kommer spilletid til os alle sammen.

Selvom man umiddelbart tænker fuldblods angriber, når man taler om Nicklas Helenius, så nævner han selv til MTAC.dk, at han også kan bruges et andet sted på banen:

– Jeg føler også, at jeg kan spille positionen bag ved angriberen, men der er også Bror, som lige nu gør det fantastisk, men det er godt at jeg kan spille flere positioner, og jeg synes at vi ser rigtig stærke ud.

Med seks sejre i træk, har AGF lige nu stor succes og for Nicklas Helenius er jagten på personlig succes ikke det vigtigste:

– Vi er et vinderhold lige nu, og vi ser virkelig stærke ud. Så jeg tænker ikke så meget over spilletid. Lige nu håber jeg bare på, at alle har det godt og gør det godt. Og lige pludselig så får jeg chancen igen og så er det jo bare med at slå til, slutter Helenius.

Indtil videre er det blevet til seks kampe og et enkelt mål for AGFs nye nr. 15. Næste chance for spilletid, kommer på søndag når AGF skal en tur til Randers.

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments