Next stop sommerferie…

2

Det gik desværre som man kunne frygte da et afbudsramt AGF-hold i aften besøgte FCK i sæsonens sidste kamp. En sikker 4-1 sejr til FCK efter 2-1 føring ved pausen.

AGF var uden Sana, Amini, Bundu, Pusic, Møller og Kanstrup til aftenens møde mod et FCK-hold i stort set stærkeste opstilling og det blev da også præcis så svært som frygtet.

Allerede efter 10 minutter gik det galt da Santander bankede en ripost op i nettaget fra midten af feltet. Men allerede 3 minutter senere udlignede Jens Stage da han (i klar offside) scorede efter et Casper Højer frispark.

Det skulle dog vise sig at være en stakket frist for AGF for efter 23 minutter kunne en helt fri Erik Johansson heade et hjørnespark fra Viktor Fischer i nettet.

I det hele taget var det en chancerig første halvleg hvor der også var store chancer til Robert Skov, Viktor Fischer og Bror Blume samt en afslutning lige forbi mål fra Kasper Junker og med kun 2-1 på tavlen havde AGF stadig et lille håb til anden halvleg.

Det var dog igen FCK der kom bedst ud efter pausen og efter blot 6 minutter kunne Peter Ankersen gøre det til 3-1, igen efter oplæg fra kampens bedste spiller Viktor Fischer.

David Nielsen forsøgte at ændre kampbilledet med indskiftninger af Magnus Kaastrup for Bror Blume og André Riel for Kasper Junker efter henholdsvis 57 & 63 minutter, men lige lidt hjalp det. Efter 75 minutter blev Mikkel Rask sat ind som angriber ved siden af Riel i stedet for Spelman, men minuttet efter lukkede og slukkede Viktor Fischer til 4-1 for FCK.

Herefter var der et par skud fra distancen fra André Riel som det farligste fra AGF.

Efter 92 minutter fløjtede Mikael Tykgaard af og begge hold blev afsluttende klappet fra banen af deres respektive fans, efter en lang sæson med op- og nedture for begge hold.

 

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
zcml
Bruger

Med de skadede spillere tilbage; hvis Blume stepper op igen ift. kampen i dag; Juelsgård, Spelmann og Dino skiftet ud sammen med dem vi allerede ved stopper; samt får hentet et par målfarlige angribere (en evt. forlængelse med Pusic kunne udgøre den éne), så synes jeg nu det ser fornuftigt ud frem mod næste sæson.
Self. skal dem vi så henter i stedet for Juelsgård, Spelmann, DAP, etc. være bedre!

zcml
Bruger

Nå ja! Hvis vi skal ha’ 3 nye angribere ind, så skal Riel nok også videre, men det ser jeg også som sandsynligt. Han ligner i hvert fald ikke en spiller, der er en del af DN’s planer.
Fik aller nådigst spilletid i dag pga. nangel på alternativer.