Nederlag i sæsonpremieren

Skrevet den 14. juli 2017 - 20:00 af

Forventningerne var høje til dagens sæsonpræmiere i Superligaen, hvor AGF på hjemmebane tog imod AC Horsens.

AGF stillede op i en offensiv formation, der bl.a. bød på to nye spillere i den hvide trøje – nemlig Pierre Kanstrup og Jakob Ankersen.

Horsens startede kampen bedst, hvor især en række lange indkast ind i feltet flere gang skabte problemer for AGF-forsvaret.

Efter 17 minutter kom gæsterne foran. Bubacaar Sanneh modtog en giftig tværaflevering tæt foran målet og kunne sikkert prikker den ind bag Jovanovic.

Chokket nåede dårligt at lægge sig, inden Horsens endnu engang fik scoret. Mensah tog et langt løb op igennem banen, og med et simpelt træk på kanten af feltet kunne han upresset udplacere Jovanovic.

Efter 30 minutter svarede en rasende Glen Riddersholm igen ved at foretage en dobbeltudskiftning. Ud gik Junker og Sverrisson – ind Daniel A. Pedersen og Tobias Sana. Riddersholm fik fuld valuta for pengene, for allerede få minutter senere blev Martin Spelmann spillet fri i feltet af Mustafa Amini, hvorfra den tidligere Horsens-spiller flot sparkede bolden i mål. Reduceringen gav AGF blod på tanden og resten af 1. halvleg bød på flere chancer til hjemmeholdet.

AGF fortsatte 2. halvleg med at være i kontrol. Horsens havde svært ved at holde fast i bolden, og AGF pressede på med et hurtigt genpres.

I det 75. minut blev én debutant erstattet med en anden. Den bare 16-årige Magnus Kaastrup blev sat på banen og ud gik Ankersen.

På trods af en håndfuld nye spillere, og tro på fremtiden, så skuffede AGF og formåede ikke at vinde over et på papiret svagt Horsens-mandskab.

9.623 tilskuere havde fundet vej til Ceres Park.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

 1. Det blir næppe mere deprimerende end dette. Det er en dødssynd at komme bagud med 2-0 mod det mest defensivt orienterede hold i suppen. Håbløs start, hvor ingen virker klar, koster sejren. Vores spillere agerer præcist som de har gjort de seneste tyve år – går på banen og tror at bookmakernes odds har vundet kampen for dem på forhånd.
  De slås godt for det i anden halvleg og har vel fortjent det ene point, omend det blir meget hektisk vores angrebsspil.
  Der er ikke rigtigt en spiller jeg vil fremhæve…..måske Spelman for at prøve mest.
  Hvor er det bare pinligt det her!

 2. Man må undre sig over, hvor dårligt en klub som AGF drives. De personer der har købt for 40 mio. kr. aktier må føle sig som udsat for det groveste mandatsvig, når man bare accepterer en indsats som den der blev vist i dag.
  Man bør allerede nu begrænse skaderne og give træneren det velfortjente spark i bagdelen som han skulle have haft for lang tid siden. Fuldstændig taktisk tørret på røv og albuer ud af banen af sin trænerkollega, der spiller som han har et hold til.
  Hobro har forstærket sig siden de forholdsvis nemt fik 1-1 i Aarhus, så lige nu ligner det play-off kampe mod Helsingør for at undgå direkte nedrykning.

  1. De stillede op i 4-4-2, så der er reelt set, ud fra dit eget udsagn, jo ikke rigtig noget, du kan brokke dig over. Hele sidste sæson hørte vi andre på at du var tilfreds, hvis bare de spillede 4-4-2, og det gjorde de så i dag.

   Nåh nej.. Du har jo sidenhen sadlet om og går benhårdt efter dit nye mål om at Glen skal fyres. Havde jeg lige glemt. Det her indlæg har du jo skrevet inden du kom op på din nye kæphest.

 3. Helt enig med Guffe, og udover det var pisse koldt der hvor vi sad og hænderne havde samme farve som shortsene, så er det bare så umådelig ringe at tabe igen igen igen igen på denne måde, og så endda til et Horsens hold der måske på papiret er ligaens klart ringeste mandskab.

  De første 30 min er noget nær det ringeste der er leveret i hele 2017, og holdet virkede overhovedet ikke klar og der var alt for lav intensitet, og faktisk havde Horsens 2-3 gode muligheder inden målet……..forskellen på os og FCK er at, FCK kan nøjes med forskrækkelsen og vågne op af sig selv, vi skal som regel bagud først.

  Glen Riddersholm må tage på sin kappe at han stillede op med de forkerte, til gengæld var det fedt at han skiftede to efter en halv time for at signalere et budskab – Det hjalp, men der var skaden desværre sket.

  Der var ingen der rigtigt skilte sig ud, Sana prøvede og Spelmann kæmpede – Amini prøvede også, men tog så de forkerte beslutninger til allersidst.

  Mega nitten måde at starte sæsonen på, op af bakke fra start.

 4. ”Bedste AGF trup i min tid”, siger manden ved roret. Tjo.. det var så ikke helt synligt i dag. Ærgeligt for kampen, at Riddersholm lader sine frustrationer manifestere sig i en dobbeltudskiftning tidligt i kampen. Mon ikke vi kunne have brugt Junker på toppen i stedet for Spellman? Nuvel fin kasse fra hans side, men nogen tekniker er sgu ikke. Det var hurtigt klart for alle, alle vi var overmatchet i luftrummet. Det burde Glen have haft med i sine overvejelser, inden han skiftede ud. Glen skal til at vise, at han fortsat skal stå i spidsen for AGF.

 5. @ Thomas senior. Du skal altid toppe de kritiske røster. Jeg er ikke imponeret over dagens indsats, men at skrive at vi kommer til at spille nedryknings play-off mod Helsingør efter den første kamp (hvor hverken Guira eller Møller kom på banen) er jo decideret tosset. Tag en lang lur og få ranket ryggen i morgen. Mon ikke der er andre hold der skuffer i runde 1.?

 6. En katastrofe.
  Jeg fatter simpelthen ikke at det kan ske.

  Hvordan man når den beslutning at skifte 2 mand ud efter 30 min??

  Var de ikke klar??? Send enten dem ud af truppen eller også send Glen hjem til heden.

  Det er simpelthen ikke acceptabelt og jeg savner konsekvens og handling.

 7. @Don Marisco.
  Altså, du savner konsekvens og handling og samtidig fatter du ikke den dobbeltudskiftning. Det fatter jeg så ikke.
  Junker og Sverrisson var jo helt og aldeles væk i presspillet og intet hang sammen med deres manglende gejst. Da de blev skiftet blev det bedre. Men du har ret, hvis de virkelig ikke var klar til start, så kunne man overveje at smide dem helt ud af truppen til næste kamp. Men nu kender vi ikke hverken Sverrisson eller Junker og aner derfor ikke om det er motiverende eller demotiverende for dem, at blive straffet på den måde eller ej. Og vores trup er heller ikke bredere i angrebet, hvis Spelman spiller der istedet for Junker, så måske en god lang snak også kan gøre det?

  1. @guffe

   Jeg mener altså, at såfremt du ikke er klar til en sæsonstart, som jeg ser som den vigtigste i de sidste mange år, jamen så er der to muligheder. Enter smider man spillerne på porten eller også må træneren væk.

   Det kan simpelthen ikke blive ved med at der ingen konsekvenser er.

   Fint at tage en Junker ud, hvis træneren mener at han svigtede, men hvad fanden havde vi at skyde med efter??? En stakkels 16 år ung knægt som skal være frelser.

   Såfremt det er tilfældet mangler vi jo i den grad en angriber.

  1. Jamen det hjælper jo ikke at lade dem tage armbøjninger indtil november.

   Ja, helt ærligt så mener jeg at der skal være en konsekvens.

   Dem som ikke kan sætte sig op til en så vigtig sæsonstart har altså ingen berettelse i klubben.
   Hvad er deres forklaring???

   Der er simpelthen bare ingen undskyldning.

   Er det træneren som har fejlet, ja så helt ærligt så minder det lidt for meget af det lort vi så sidste sæson.

 8. Dårlig præstation ja… Op på hesten igen..

  Når Guira er faldet til, skal vi ha ham som defensiv midt, bag Amini og Spelmann, med Sana og Anker på kanten, og Duncan i front.. Duncan er dog heller ikke i form endnu, og jeg tror vitterligt, at det havde været bedre at Junker havde fået hele kampen, og Duncan var røget ud..

 9. @don Marisco.
  Jeg forstår dig stadig ikke helt.
  Altså, du vil sætte Sverisson og Junker (eller hele holdet??) på salgslister?
  Eller fyre Glen?
  Er det din løsning, efter årets første kamp?

  Jeg er sgu også sindssygt frustreret og skuffet, men helt ærlig.

 10. I øvrigt har Glen udtalt at det ligeså godt kunne have været de ni andre han skiftede ud, fordi holdet som sådan ikke virkede klar. Det er selvfølgelig hans ansvar også, hvis de reelt ikke var klar oveni hovederne.

  1. @guffe

   Ja når nu Glen åbentlyst erkender at det stort set var alle spillere som ikke var klar, så ligger ansvaret på ham.

   Ja, jeg mener helt ærligt at han skal fyres. Han burde have æret fyret i sidste sæson, men en lille forbedring over et par kampe gav en livline.

   Vi må erkende at selvom. I snakker top-6, så er det 120% vigtig at være klar til disse kampe mod dem som vi skal distancere os fra.

   Det magter vi på ingen måde, og jeg kan ikke se de taktiske genialiteter som ændrer gameplan.

   GUFFFR. Vi kan for min skyld godt vente 5-10 kampe, men jeg er sikker på at intet ændrer sig.

 11. Træningsmetoderne ser ud til at gøre spillerne meget usikre når de får bolden og uden evne til at holde fart i pasningsspillet – Det manglende tempo så man især i kampens første halve time. Med en ny træner og nye træningsmetoder kan det kun blive bedre.

 12. Det er jo helt vanvittigt, hvor mange der er ulideligt bagkloge herinde ovenpå et nederlag. Jeg er også pisseskuffet, men vi indkasserede ikke kun 2 mål på, at vi “ikke var klar”. Vi var også totalt overmatchet i luftrummet og på fysikken – som i TOTALT overmatchet – og det ledte til flere Horsens-chancer.
  For mig at se er det netop handlekraft fra Glens side at lave den dobbeltudskiftning efter 30 min. Hvis han havde ventet, havde det jo også bare været for ringe i nogles øjne.
  Det er jo direkte meningsløst at snakke om afskedigelse af spillere eller Glen, fordi vi taber i dag. Vi kunne sagtens have fået point, og det her hold har nogle dygtige profiler, som nok skal forbedre sig sammen over tid. Selvfølgelig har det betydning med udskiftningerne i truppen – og selvfølgelig skal de spilles sammen.

  Jeg synes, Backman er virkelig stærk i dag og vinder næsten alle sine dueller i en meget svær og fysisk kamp for forsvaret. Amini er for mig klart kampens spiller. Jeg synes, han har forbedret sig enormt over det sidste års tid, og det er en fornøjelse at se, hvordan han laver skarpe vendinger, bruger sin krop til at skærme bolden og sætter tempo på fremad hele tiden. Han giver vores spil noget meget vigtigt, og så skal han bare fortsætte sin stil – så skal der nok komme mere slutprodukt på med tiden. Han laver også assisten til Spelmann.
  Duncan er usynlig i dag, fordi han er boksspiller. Det er ikke hans opgave at være synlig, han skal bare være i boksen og score, når chancen byder sig. I dag fik han ikke meget at arbejde med, men i boksen var han da.
  Ankersen har noget format men mangler form – han bliver en gevinst.
  DAP gjorde et OK indhop efter betingelserne.
  Sana var lovende og binder spillet flot sammen. Han har et antrit og en spilforståelse, som giver holdet noget meget tiltrængt, så det var godt at se.
  Stage synes jeg kom lidt til kort i dag på backen, da der manglede noget fremadrettet. Defensivt gjorde han det OK som altid, men vi kunne godt have brugt noget mere drive. Det er dog ikke Stages skyld, at han er placeret i den forkerte side og på en forkert plads, som han ellers har dækket fornemt.

  Jeg tror nu på, det her hold kan opnå nogle store ting, og de skal bare have tid. Det er pisseskuffende at tabe til et så tyndt Horsens-hold, men så var de altså heller ikke ringere. De har nogle voldsomme spillere, og specielt Okosun fyldte meget. Og så laver Josep Mensah så også lige et sindssygt mål til at knække os helt (efter en elendig aktion af Sverrisson), så det er jo også vores held.

  Vi slår Hobro på fredag, og så får vi hjulene i gang.

  1. Groggster – fint at du støtter op om klubben og egentlig er jeg enig i dine spillervurderinger. Men der hvor kæden falder af, er når du roser GR for at vise handlekraft. Problemet er at det ALDRIG burde være nødvendigt at tage to spillere ud efter 30 minutter! GR må helt og holdent tage dette nederlag på hans i forvejen godt slidte kappe. Efter 30 minutter fattede han endelig at vi skulle have en boldsikker midtbane. Efter 30 minutter fattede han at det ikke var en god idé at spille med lange høje bolde op til Duncan. Efter 30 minutter fattede han, at et par hurtige fløje er gift for et stort og tungt hold som Horsens.
   Helt ærligt – jeg tror ikke GR havde scoutet modstanderen inden kampen. Var det 8 spillere over 190cm og et par af dem tæt på de 200cm (?) … jamen hvad er mere naturligt at stille op med direkte spil og indlæg i feltet mod sådan et hold???!
   Klar dumpekarakter til træneren! Spillerne gjorde det egentlig ok, men det taktiske oplæg var så miserabelt som det kunne være!

 13. Slap dog af for nogle negative klaphatte-kommentarer der bliver lukket ud. Jeg forstår frustrationerne og passionen for vores hold og klub, men vær dog en anelse saglig 😉 og lad fadøllene fra i går fordampe ud af kroppen inden I ytrer Jer 🙂 kære venner vi har spillet en kamp, og jeg kan ikke pege på en anden træner en Glen, der kan gøre det betydeligt bedre.

  Helt enig med groggsters kommentarer og Pierre Kanstrup bliver en stor gevinst, og de øvrige nye indkøb ser jeg som et klart løft i truppen fremfor dem der ikke blev plads til. Det viser bare at Sportschef Jens Andersson ALDRIG skulle havde været ansat.. det er i mine øjne eneste fejltrin i “det ny AGF”..

Skriv et svar