Mustapha Bundu: Forhåbentlig starten på en positiv stime

Skrevet den 20. november 2017 - 14:42 af
AGF.dk

Det er aldrig sjovt at tabe fodboldkampe, især ikke, når man taber fire kampe i træk. Derfor var det også en forløsende sejr, som AGF hentede mod Silkeborg i lørdags, da den unge Sierra Leone angriber Mustapha Bundu blev matchvinder.

Mustapha Bundu blev sendt på banen med små 20 minutter igen, og han gjorde det til hhv. 2-1 og 3-1 i løbet af de sidste fem minutter af kampen.

Den unge angriber var glad for sejren, og han håber, at han har været med til at sætte en god stime af sejre igang.

“Det var en vigtig sejr for os, for vi havde tabt nogle kampe forinden. Forhåbentligt er dette starten på en mere positiv stime”, lyder det fra Bundu til bold.dk.

Mustapha Bundu er primært blevet brugt som indskifter, hvor han står noteret for 22 indskiftninger i 25 kampe. Angriberen der rigtig gerne vil spille fra start, er dog ydmyg og forstående omkring sin opgave, og han tager det derfor meget professionelt med sin indskifter rolle.

“Jeg vil gerne spille nu. Men jeg er også stadig ung og lærer meget af at træne med mine dygtige medspillere og af at spille i Superligaen. Jeg tager det ét skridt ad gangen og forsøger at gribe chancen, når jeg får den”, lyder det fra Bundu til bold.dk.

Bundu står noteret for 4 mål i Superligaen.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. Dejlig med en så ydmyg ung mand. Han kommer nok også fra nogle svære kår og har måtte igennem den hårde skole ! Mange unge spillere kunne lære af dette. Når man og hvis man kan lære ham de defensive pligter, bliver han en guldfugl for AGF, bare vendt at se.

Skriv et svar