Mulig debutant mod OB

Skrevet den 8. marts 2018 - 18:16 af

David Nielsen har denne gang kun udtaget 18 spillere til sin kamptrup. Derfor må det forventes at det er 18 navne uden nogen former for skavanker der Fredag tager til Odense.

Der er 3 nye navne i truppen idet anfører Pierre Kanstrup er tilbage, mens Steffen Rasmussen er med for første gang i foråret. Endelig kan Bror Blume få sin debut for AGF hvis han kommer på banen. Ud af truppen er gledet Mikkel Rask, André Riel og Kasper Thiesson Kristensen.

De 18 navne er:

26 Aleksandar Jovanovic, 1 Steffen Rasmussen – 2 Dino Mikanovic, 16 Casper Højer, 18 Jesper Juelsgård, 23 Pierre Kanstrup – 4 Daniel A. Pedersen, 6 Bjørn Daniel Sverrison, 8 Mustafa Amini, 10 Martin Spelmann, 11 Tobias Sana, 14 Jens Stage, 17 Adama Guira, 29 Bror Blume – 9 Kasper Junker, 19 Mustapha Bundu, 32 Martin Pusic, 44 Magnus Kaastrup.

På skadeslisten er fortsat 4 spillere: Niklas Backman, Alexander Juel Andersen, Frederik Møller og Jakob Ankersen.

Af de seneste 10 gældende møder mellem de 2 hold (5 ude og 5 hjemme) har OB 4 sejre og AGF 3.  I de seneste 5 kampe i Odense har OB 2 sejre og AGF 1. AGF har dog ikke vundet i Odense i de seneste 4 møder, men inden da vandt AGF 4 kampe i træk i Odense. (statistiker er fra tips-bladet)

Senest AGF vandt i Odense var den 30/8-2013, hvor sejren blev på 6-3.

Fredagens kamp i Odense fløjtes i gang kl. 19.00 af Peter Munch Larsen.

God kampbanner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

    1. Det er vel kun vildt, hvis man synes at han er bedre end enten Sana, Bundu, Pusic og Junker. Der er jo også grænser for, hvor mange angribere vi har brug for i truppen.

    1. AJAs kontrakt udløber til sommer og så er det vel slut her i klubben. Sidste chance var nok da han (skadet) fik et års forlængelse sidste sommer. Siden da har han jo ikke været klar.

  1. – spændende med Bror Blume – undskyld – jeg mener bare – at det er dejligt at se en dansker på holdet – uden at fornærme nogen – udenlandske spillere er helt OK – men når den sidste Guldmedalje vi har – bestod udelukkende af danske spillere – mange herinde vil være i stand til både at udtale og stave til navnene – så har AGF ikke været i toppen af dansk og internationalt fodbold siden vi begyndte med en massivt invasion at udenlandske spillere. Ved at hente spillere som Bror og Højer vil jeg mene, at vi er på rette spor – og i aften vinder vi selvfølgelig over de der 3F’er (Fin Fra Fyn)…
    God kamp !

Skriv et svar