Mulig debutant mod OB

6

David Nielsen har denne gang kun udtaget 18 spillere til sin kamptrup. Derfor må det forventes at det er 18 navne uden nogen former for skavanker der Fredag tager til Odense.

Der er 3 nye navne i truppen idet anfører Pierre Kanstrup er tilbage, mens Steffen Rasmussen er med for første gang i foråret. Endelig kan Bror Blume få sin debut for AGF hvis han kommer på banen. Ud af truppen er gledet Mikkel Rask, André Riel og Kasper Thiesson Kristensen.

De 18 navne er:

26 Aleksandar Jovanovic, 1 Steffen Rasmussen – 2 Dino Mikanovic, 16 Casper Højer, 18 Jesper Juelsgård, 23 Pierre Kanstrup – 4 Daniel A. Pedersen, 6 Bjørn Daniel Sverrison, 8 Mustafa Amini, 10 Martin Spelmann, 11 Tobias Sana, 14 Jens Stage, 17 Adama Guira, 29 Bror Blume – 9 Kasper Junker, 19 Mustapha Bundu, 32 Martin Pusic, 44 Magnus Kaastrup.

På skadeslisten er fortsat 4 spillere: Niklas Backman, Alexander Juel Andersen, Frederik Møller og Jakob Ankersen.

Af de seneste 10 gældende møder mellem de 2 hold (5 ude og 5 hjemme) har OB 4 sejre og AGF 3.  I de seneste 5 kampe i Odense har OB 2 sejre og AGF 1. AGF har dog ikke vundet i Odense i de seneste 4 møder, men inden da vandt AGF 4 kampe i træk i Odense. (statistiker er fra tips-bladet)

Senest AGF vandt i Odense var den 30/8-2013, hvor sejren blev på 6-3.

Fredagens kamp i Odense fløjtes i gang kl. 19.00 af Peter Munch Larsen.

God kamp

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
Lennart
Bruger

Vildt André Riel er så langt væk at han ikke engang kan bruges på bænken.

Steen6372
Bruger

Det er vel kun vildt, hvis man synes at han er bedre end enten Sana, Bundu, Pusic og Junker. Der er jo også grænser for, hvor mange angribere vi har brug for i truppen.

Norden
Bruger

Jova
Dino – Pierre – JJ – Højer
Spelman – Guira – DAP – Blume
Junker Bundu

Bobbe78
Bruger

Spændende om AJA nogensinde kommer til at spille igen.. Er det ikke snart et år han har været skadet??

Steen6372
Bruger

AJAs kontrakt udløber til sommer og så er det vel slut her i klubben. Sidste chance var nok da han (skadet) fik et års forlængelse sidste sommer. Siden da har han jo ikke været klar.

agf8380
Bruger

– spændende med Bror Blume – undskyld – jeg mener bare – at det er dejligt at se en dansker på holdet – uden at fornærme nogen – udenlandske spillere er helt OK – men når den sidste Guldmedalje vi har – bestod udelukkende af danske spillere – mange herinde vil være i stand til både at udtale og stave til navnene – så har AGF ikke været i toppen af dansk og internationalt fodbold siden vi begyndte med en massivt invasion at udenlandske spillere. Ved at hente spillere som Bror og Højer vil jeg mene, at vi er på… Læs mere »