MTAC Podcast: “Fem år med Jacob Nielsen”

Fotograf: Jesper Zacho

Jacob Nielsen nærmer sig sit 5-årsjubilæum som direktør i AGF. Hør ham gøre status over, hvad han har været med til at udrette, udover at undgå nedrykning i et VM-år.

En mand fra Randers er direktør for noget af det mest Århusianske der findes. Det lyder som et paradoks, der burde have svære betingelser i en del af Danmark, hvor fodbold betyder en del. Men Jacob Nielsen er en mand, der har en særlig fascination for den gamle klub fra Fredensvang og den virak, der findes omkring den.

Han kom til klubben for at forløse potentialet i AGF. Kasper Bjørnlund og Mikkel Petersen har spurgt ham, hvordan han selv har oplevet de fem år. Vi kan på forhånd afsløre, at potentialet ikke er forløst endnu, selvom klubben har flyttet sig økonomisk, organisatorisk, på talentarbejdet og kulturelt.

 

Hør Jacob fortælle om:

  • Hvad han så, da han sad i Kronjylland og iagttog galehuset på afstand
  • Hvordan man kan bygge en fodboldklub op små skridt ad gangen i en verden fyldt med store drømme og hurtige penge
  • AGF som en institution, der er dybt integreret i Århus identitet
  • Forholdet til fans, pressen og den kæmpe opmærksomhed, der er omkring AGF; det nogen kalder pres og andre kalder kærlighed.
Få notifikation
Notifikation ved
2 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Ledetvede
2 år siden

Super podcast, jeg ser frem til den med PC og DN, thumbs up herfra

aske
2 år siden

Fremragende podcast, virkelig flot arbejde. Jeg synes I kommer godt rundt om mange gode emner, og I fik allerede foræret et podcast emne med PC til engang i September når transfervinduet er afsluttet.

Den kan I godt være stolte af! 🙂