MTAC indgår samarbejde med LokalAvisen Aarhus

4
Morethanaclub.dk
Morethanaclub.dk har indgået et samarbejde med Lokalavisen Aarhus. 

Som værende en af Danmarks førende fan-sider, og blandt de mest besøgte AGF-medier forsøger vi her på MTAC at udvide vores nyhedsomfang. Vi ønsker at bringe endnu flere nyheder med spændende vinkler, interviews og reportager fra stadion.

Derfor har vi og Lokalavisen Aarhus indgået et samarbejde, der netop kan realisere disse mål.

Aftalen går i store dele ud på at:

  • Morethanaclub.dk frit kan kopiere artikler fra Lokalavisen Aarhus til vores site – for at skabe en større rækkevidde af vores og deres nyhedsopslag. Ligesom Lokalavisen Aarhus kan kopiere MTAC-artikler.
  • Morethanaclub.dk kan linke til artikler fra Lokalavisen Aarhus på vores Facebook-sider.
  • Morethanaclub.dk og Lokalavisen Aarhus indgår i et dialogisk samarbejde om nyhedsindslag og idéudvikling af eksempelvis billeder, videoer og interviews samt Lokalavisens AGF-podcast, Talehuset.

Med samarbejdet håber vi meget at kunne udvide sidens horisont og perspektiv. Som bekendt drives siden af en redaktør og en håndfuld frivillige. Derfor er ressourcerne små, men med assistance fra Lokalavisen Aarhus håber vi, at samarbejdet kan bidrage til en større nyhedsaktivitet på siden.

Note: Da siden primært er drevet af sparsomme frivillige kræfter, har vi valgt at forstærke vores position gennem dette samarbejde. Vi ville naturligvis selv helst bringe vores egne nyheder, men grundet vores ressourcer er det, for tiden, ikke muligt. Vi håber i tager godt i mod vores nye “afdeling”.

Hvis I har idéer til mulige artikler og interviews, så tøv ikke med at sende et skriv med en idé, tanke eller kommentar til redaktor@morethanaclub.dk

Morethanaclub.dk logo

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
nyeste ældste mest bedømte
Notifikation ved
vamos eles brancos
Bruger

Thumbs up, godt intiativ
Spændende og se hvad det kan bære med sig..

Brigs70
Bruger

Enig! Skide godt initiativ.
Skulle MTAC have brug for flere folk til at skrive artikler, smider jeg gerne mit og sønnens (journalist studerende) navne i hatten. Vi er glødende fans og ser så mange kampe som det er os muligt, ligesom vi har et stort netværk af fans bosiddende i andre landsdele.

POS-Daddy
Bruger

@brigs70 vi har skrevet masser af gange at vi har behov for flere folk, så du er hermed taget på ordet.

Velkommen til 🙂