MTAC indgår samarbejde med Bet25

0

Den danske bookmaker, Bet25, er ny samarbejdspartner på morethanaclub.dk, og samarbejdet indledes med et eksklusivt tilbud på aftenens kamp mod OB.

Hos morethanaclub.dk arbejder vi hele tiden for at gøre det mere attraktivt at besøge vores site, og derfor er vi også stolte af at kunne præsentere den danske bookmaker, Bet25, som ny samarbejdspartner.

Bet25, der er den ene af blot to nationale bookmaking-selskaber, bryster sig af at have Danmarks største udbud af odds på dansk fodbold – fra Superligaen til Serie 3. Og netop derfor vækker den nye samarbejdsaftale med morethanclub.dk også stor glæde hos Bet25’s Marketing Manager, Nikolaj Hagen.

– Som Danmarks bedste bookmaker på dansk fodbold er det et ganske naturligt skridt for os at indgå et samarbejde med morethanaclub.dk, siger Nikolaj Hagen og uddyber:

– Der er ingen tvivl om, at AGF har nogle af landets mest passionerede og engagerede fans, og MTAC gør et kæmpe stykke arbejde for at udbrede den store passion for byens hold. Derfor er vi også glade for, at vi kan være med til støtte op omkring et af de allerbedste fan-sites i Danmark, fortæller Nikolaj Hagen.

Den nye samarbejdsaftale medfører blandt andet, at Bet25 løbende vil lave konkurrencer, specialodds og eksklusive tilbud til alle AGF-fans. Og for at indlede det nye samarbejde er bookmakeren allerede på banen med et risikofrit tilbud til aftenens skæbnekamp mod OB.

Spiller du min. 100 kr. på en AGF-sejr, som i skrivende stund giver odds 3,15, refunderer bookmakeren således 100 kr. til din Bet25-konto, hvis David Nielsens tropper ikke vinder kampen.

Læs mere om tilbuddet og tilmeld dig her: http://bit.ly/2SXExqO

Tryk Log ind for at kommentere
  Få notifikation  
Notifikation ved