MTAC erfarer: Indført strammere kurs på Fredensvang

Skrevet den 7. oktober 2017 - 13:10 af
Fotograf: Jesper Zacho

Det kom ikke som den store overraskelse for de fleste, at Glen Riddersholm ikke ville fortsætte som AGF træner nå kontrakten udløb til sommer 2018, men det kom nok som en stor overraskelse for de fleste, at man valgte at fyre cheftræneren efter 5-1 sejren over FC Helsingør.

Ind kom i stedet David Nielsen, en mand der er meget hård og kontant, men som samtidig også er dygtig til mandskabspleje, hvilket man senest har set i Lyngby.

Ansættelsen af David Nielsen får også markante ændringer for AGF spillerne, som kommer til at mærke en strammere kurs.

MTAC har været forbi Fredensvang, og her kom det frem at den nye cheftræner har forbudt spillerne at indtage, Varm Kakao, kage og lyst brød, når spillerne er på arbejde, hvilket ellers tidligere har været tilladt.

Cheftræneren skulle også have foretaget andre ændringer, men overstående skulle være den mest markante af det, som ikke foregår på selve banen.banner
+ Få 100% i bonus på første indbetaling
+ Få op til 1000 kr. i bonus
+ De største indenfor betting
+ Høje odds på lokale kampe
+ Live og almindelige odds
banner
+ 50 kr. gratis ved oprettelse
+ Op til 10.000 DKK i bonus
+ Live og almindelige odds
+ 50 free spins til casinoet (spilleautomater)
+ Alle sportsgrene

Kommentarer

  1. @pauli.
    Det handler vel ikke om fedt. Det handler om at hvidt brød og kakao er tåbeligt at indtage som topatlet. Det er simpelthen en super usund måde at få sine kulhydrater på. Men det burde spillerne vide. Istedet for forbud, kunne man jo oplyse dem om hvad sund kost betyder for deres fysiske præstation. Med den viden, burde man ikke have behov for forbud. Det er ihvertfald useriøst med sådan en kost, hvis man lige mangler the Edge på banen.

    1. Et stykke kage kan faktisk være en udmærket måde at få sine kulhydrater på lige efter en hård træning. Det er rigtig godt for restitutionen at få et skud kulhydrater lige efter træning. Om det kommer fra frugt, kage eller brød er i princippet underordnet. Omend det er smart at indtage noget der mætter mere, hvis man skal passe på kalorierne. Den del regner jeg nu med at der er styr på, på et superligahold.

  2. Det er nok mere signalværdien end det er selve effekten her. Jeg har bestemt ikke indtrykket af at der er nogen i vores trup der ikke lever professionelt, og alle bliver i øvrigt også testet nærmest hver dag. Dermed ikke sagt at der ikke kan justeres enkelte steder, for at presse de sidste procenter ud. Så udtrykket i sådan en udmelding er der bestemt intet i vejen med, tvivler bare på at det vil have den store effekt.

  3. Måske spillerne også skal til at træne mere og være længere tid på arbejde? Da Martin Jørgensen kom tilbage fra Fiorentina, undrede han sig over, at spillerne ikke skulle tilbringe mere tid i en professionel klub som AGF.

Skriv et svar